Dział Ogólny > Ogłoszenia Turniejów Stacjonarnych
Mistrzostwa Polski PES 2011 by PES Scena & Pesleague.pl
Szejkerr:
Jeśli chodzi o pady, to na miejscu będzie dostępnych ok 30-40 szt. ,które będzie można wypożyczyć na okres trwania turnieju zostawiając jako depozyt dowód lub legitymację :)
Jeśli chodzi o możliwość zapisania się na miejscu, to owszem jest taka możliwość. Jednak osoby, które zapiszą się wcześniej będą miały na identyfikatorze umieszczone oprócz nicku, herb drużyny którą będzie grał :)
es_sabbi:
ja bede na bank :) wiec wpisz tam mnie i moja Hiszpanie :)
mam nadzieje ze w miare szybko zakonczy sie turniejek bo trzeba z wawy wrocic jeszcze do domu :)
Seko:
Prosze zapisac
Ekipa- Fc Barcelona
robert_9:
To zapisz tez mnie - HOLANDIA
Szejkerr:
Zapisani :)
Info od gracza.
"Jak na ten moment jest to takie wstępne pytanie. Jest ktoś chętny jechać z okolic Wadowic, Oświęcimia, Krakowa? Być może, jakby było pełne auto to kolega by jechał. Wyruszalibyśmy z okolic Wadowic i chyba na Kraków -> Kielce byśmy jechali. Co do trasy to jeszcze nie jestem pewien. Mamy 3 wolne miejsca. Jak coś to pisać tu w temacie, albo na gg 5408312."
Także jeśli ktoś chce wpaść na MP, a nie ma transportu to ma szanse dotrzeć na turniej :)
Mam nadzieję, że w turnieju wezmą także udział najlepsi gracze w rankingu pesleague :) Chodzi głównie o rozstawienie uczestników w grupach :)
Nawigacja
[#] Następna strona