Dział Ogólny > Ogłoszenia Turniejów Stacjonarnych

Mistrzostwa Polski PES 2011 by PES Scena & Pesleague.pl

<< < (16/17) > >>

MUNIOZ:
O KTOREJ godz.START???

MUNIOZ:
 Ok wiem. Od 9.00 Start!

Szejkerr:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok to ja mam 2 wiec wezme dla siebie i dla ziomka.
W sumie wole grac na swoim bo go znam dobrze :)

Jeszcze dwa pytania . sklady beda aktualne na dzien dzisiejszy czy z przed roku ??
CZy na miejscu jakby mnie natchneło moge zmienic druzyne  ? ( wiem ze identyfikatoru z logo nie dostane nowego : )

--- Koniec cytatu ---

Gramy na aktualnym patchu od Konami czyt. Torres w Chelsea, Adebayor w Realu ;) Możesz zmienić drużynę na miejscu, ale na id będziesz miał starą drużynę :)

DudzioLFC:
Siemka, jedzie ktoś z was przez Katowice lub kraków i ma wolne miejsce w aucie? Ja chce jechać jak szlag ale chce się zabrać z kimś autem i dorzuce się do paliwa. Jak coś to dzwońcie jeszcze do mnie 513302344. Musze jechać ! :) Nie moge przegapić takiego tura . Kilku ludziom naprawde zależy żebym przyjechał a ja oczywiście na ostatnią chwile :D Pomóżcie :)

Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemka, jedzie ktoś z was przez Katowice lub kraków i ma wolne miejsce w aucie? Ja chce jechać jak szlag ale chce się zabrać z kimś autem i dorzuce się do paliwa. Jak coś to dzwońcie jeszcze do mnie 513302344. Musze jechać ! :) Nie moge przegapić takiego tura . Kilku ludziom naprawde zależy żebym przyjechał a ja oczywiście na ostatnią chwile :D Pomóżcie :)   

--- Koniec cytatu ---
  pociąg;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej