Archiwum > Sport

A.C. Milan (zaczynamy od sezonu 2011/12)

<< < (16/27) > >>

diego333:
Do Juve nie przejdzie i chwała mu za to,Stara Dama nie potrzebuje w tej chwili kogoś kto popsuł atmosferę swoimi fochami.

A tak nawiasem mówiąc,lepiej nie podniecać się newsami z WP lepiej poprzeglądać strony włoskich gazet jak ktoś się interesuje Seria A ;)

Artur 7:
Juve powinno juz szukac kogos za Del Piero dla mnie Tevez to idealne rozw. w Milanie nie ma pewniej 11 obok Pato, Robsona i Cassno jak wróci a Juve wg mnie w tej chwili nie jest w stanie sobą zainteresowac wielkiego gracza wiec niech biora poki moga

mint35:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE         ZAPRASZAM ! juz dzis kolejny kupon ! kurs ok 10-15 ! screeny poprzednich spotkan na stronie!

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuve powinno juz szukac kogos za Del Piero dla mnie Tevez to idealne rozw. w Milanie nie ma pewniej 11 obok Pato, Robsona i Cassno jak wróci a Juve wg mnie w tej chwili nie jest w stanie sobą zainteresowac wielkiego gracza wiec niech biora poki moga

--- Koniec cytatu ---

Powinno,ale najpierw aby to się stało trzeba wysprzedać szrot który pozostał i tak do końca nie wiadomo czy ktoś przyjdzie w miejsce Alexa bo Juve gra teraz 4-3-3 gdzie w tejże sytuacji,Alex nie ma miejsca na podstawowy skład.
Dobrze że to tylko według ciebie Juve nie może ściągnąć "wielkiego piłkarza"  ale spójrz na ostatnie okienko Vidal,Pirlo,Vucinic czy te nazwiska są słabe ? Jeżeli w tym roku zakwalifikujemy się do Ligi Mistrzów i zachowamy ten rytm który teraz gra,wrócą stare dobre czasy.

Artur 7:
Vidal, Vucinic - Gracze dobrzy, ale to gracze klasy B ;)
Pirlo - Wielki Gracz, jeszcze 4 lata temu gracz klasy A, ale gdyby takim dalej był Milan by go nie oddał..
Del Piero gdyby miał z 7 lat mniej to i takim systemem 4-3-3 mogłby grac z boku teraz to juz piłkarz z ost. prostą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej