Archiwum > Sport
A.C. Milan (zaczynamy od sezonu 2011/12)
diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEVidal, Vucinic - Gracze dobrzy, ale to gracze klasy B ;)
Pirlo - Wielki Gracz, jeszcze 4 lata temu gracz klasy A, ale gdyby takim dalej był Milan by go nie oddał..
Del Piero gdyby miał z 7 lat mniej to i takim systemem 4-3-3 mogłby grac z boku teraz to juz piłkarz z ost. prostą
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli uważasz ze Vucinic to piłkarz klasy B...to chyba oceniasz to tylko dlatego że grał w Romie,i nie osiągnął nic z reprezentacja...Piłkarz leniwy ale on próbuje,podaje,rozgrywa piłki. to bardzo przydatny zawodnik i na pewno klasy B to on nie jest.
Vidal dopiero ma 24 lata on się ciągle rozwija oglądałeś chociaż kilka meczy w jego wykonaniu ? Waleczny,nieustępliwy,trochę chaotyczny ale co się mu dziwić skoro chce grać w meczu jak najlepiej i 90% meczach mu to wychodzi...
z Pirlo może i swoje lata ma ale to wciąż gracz klasowy jeden z najlepszych rozgrywających,zgodzę się że to już nie to co kilka lat temu ale wciąż można na mim polegać i niech Milan żałuje swojej decyzji bo Aquliani nie zastąpi jego nigdy.
Del Piero wciąż może ciągnąc grę,ale wiadomo musi odpoczywać choć w ostatni meczu mógł dostać urazu na całe życie i były z niego drugi Karol Bielecki ;/
P.S Pamiętej obejrzyj sobie mecze z udziałem Vidala,zmienisz zdanie zapewniam Cię ;)
Pac_Man:
Taa Vidal gra naprawdę świetnie. Widziałem go ostatnio w meczu z Ceseną (w TV oczywiście) gdzie...strzelił dość ładny rzut karny
Artur 7:
OK diego nie mam kablówki a na necie też oglądnąć nie moge meczów chocby Juve, ale Vucinicia znam bardzo dobrze - technika, rozegranie, wykonczenie... Tylko jeśli dla Ciebie Vucinic to zawodnik klasy A to Messi, Ronaldo, Xavi, Iniesta, Ibra czy Rooney itd. muszą mieć nowe kryteria..
diego333:
To jest format światowej klasy,ale zauważ że twoje porównanie polega tylko na tym kto ile strzelił lub za asystował ;)
Nie ma co porównywać obecnego Juve ( rozwija się pod calciopolli) do Manchesteru,Realu czy tam Barcy...
Vucinic może czasami gra zbyt egoistycznie,ale to nie umniejsza jego umiejętnościom :)
Wszystkich których wymieniłeś grają w klubach aktualnie lepszych od Juve co idzie z parą gdzie gra im się łatwiej,nie sugeruje tutaj że gdyby taki Vucinic grał w Barcelonie,Realu,Manchestrze to by walił bramkę co mecz ale na pewno grał by jeszcze lepiej,tylko wiesz co jest najgorsze ? Jemu musi się chcieć potrafi zagrać 45 min świetne a drugie spartoli jak amator,on naprawdę potrzebuje świetnego motywatora a na pewno takim jest aktualny trener Juve Antonio Conte,który stawia na niego i rzadko go zawodzi.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaa Vidal gra naprawdę świetnie. Widziałem go ostatnio w meczu z Ceseną (w TV oczywiście) gdzie...strzelił dość ładny rzut karny
--- Koniec cytatu ---
To jest jakaś pół ironiczna wypowiedź ? "Taa" ?
Artur 7:
nie kolego ja nie pisałem nic o tym że jak zawodnik strzela więcej i asystuje jest gwiazdą światowego formatu, Messi, Cr7 czy Ibra, to nieosiągalne umiejętności i poziom dla Vucinica i jeżleli tego nie wiesz to pardon!!! ;) Sam mówisz że zawodnicy których wymieniłem grają w lepszych klubach od Juve. Ale w najlepszych klubach grają najlepsi Ibra nie od razu grał w Milanie ale był geniuszem i z Ajaxu wyciągnęło go kolejno wtedy wielkie Juve potem Inter i Barca, jeżeli Vuciniciem się te kluby nie interesuja odp. jest prosta to nie jest gracz z umiejętnościami na największe kluby a jezeli on jeszcze focha robi że połowę zagra dobrze drugą nie to także nie ma mentalności wielkiego zawodnika
Nawigacja
[#] Następna strona