Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

PES 2012 - Toturial Trików by Maremas

<< < (3/9) > >>

Adamos:
Masz rację nie grałem, bo była zbyt drewniana jak dla mnie+TE "MAGICZNE" PROSTOPADŁE PODANIA PO ZIEMI NA 50 METRÓW Z PRĘDKOŚCIĄ uSAINA bOLTA :*

Sorry za capsa, a za leniwy jestem by zmieniać ^^

Beninho:
Świetny gameplay, chłopak się napracował z tutorialem. Co do tych trików to prędzej czy później jak się gra na padzie to można się przyzwyczaić (no kto grał już w 2011 i nie ma problemów z trickami to ten ma już wszystko z głowy)

akuz:
Swietny tutorial. Inna sprawa ze w 'powaznych' meczach turniejowych czy przez siec wiekszosc osob bardzo ogranicza stosowanie trikow skupiajac sie na czystym ukladaniu akcji bez figlowania.

Marcin250:
Ja uważam,że tutorial powinien być robiony pod pad xbox 360,bo więcej osób na nim gra,a taki zwykły do ps2 raczej przy tym od xbox staje się dużo gorszy.

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa uważam,że tutorial powinien być robiony pod pad xbox 360,bo więcej osób na nim gra,a taki zwykły do ps2 raczej przy tym od xbox staje się dużo gorszy.

--- Koniec cytatu ---
Skąd ta pewność że większość osób na nim gra? Dam se pałe uciąć że więcej graczy używa pada od Playstation lub podobnego. jesli ktos gral w ISSpro 1/2 na psx to watpie by przeskoczyl na grubego pada od xboxa.. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej