Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

PES 2012 - Toturial Trików by Maremas

<< < (5/9) > >>

Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtrojkat to jest podanie na dobieg zwykle mi chodzi o to co bylo w demie robiac prawa galke w gore wysuwal sie inny zawodnik na czysta pozycje

--- Koniec cytatu ---

Musisz wcisnąć prawą gałkę kierując ją na danego zawodnika, którym chcesz kierować. Np: jeśli "nad Tobą(czyt. u góry boiska)" jest zawodnik, to wciskasz/klikasz prawy analog lekko odchylając w górę i potem w prawo na przykład żeby biegł do przodu. Musisz też mieć ustawienia na manual w settingsie zmienione..

toutotrial:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz wcisnąć prawą gałkę kierując ją na danego zawodnika, którym chcesz kierować. Np: jeśli "nad Tobą(czyt. u góry boiska)" jest zawodnik, to wciskasz/klikasz prawy analog lekko odchylając w górę i potem w prawo na przykład żeby biegł do przodu. Musisz też mieć ustawienia na manual w settingsie zmienione..

toutotrial:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Hmmm sprawdzałem i na Assistance tez działa ten sposob... Nie wiem zbytnio jaki ma wpływ assistance w tym momencie poniewaz nie zauwazylem by moi gracze sami wybiegali na wolne pole;/

Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmmm sprawdzałem i na Assistance tez działa ten sposob... Nie wiem zbytnio jaki ma wpływ assistance w tym momencie poniewaz nie zauwazylem by moi gracze sami wybiegali na wolne pole;/

--- Koniec cytatu ---
Wg. konami najlepiej się tym kieruje bez assistance'a ... i assistance ma powodować żeby zawodnicy wybiegali :-) Ja zauważyłem, że faktycznie trochę sami biegają, ale to jest zbyt sporadyczne, aby było wystarczające i mogło Ci ułatwić rozegranie akcji, jak to przedstawiają na filmikach YT. Manualnie można zdziałać więcej, ale to też nie takie łatwe i trzeba się nauczyć tym operować. Ja osobiście jeszcze tego do końca nie opanowałem. :p

r.a.j.a.n:
Assistance oznacza, że piłkarze biegają tylko do przodu (przed siebie)
Manual, że sami możemy sterować tym drugim piłkarzem (tylko musisz cały czas ruszać wtedy prawym analogiem)

Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAssistance oznacza, że piłkarze biegają tylko do przodu (przed siebie)
Manual, że sami możemy sterować tym drugim piłkarzem (tylko musisz cały czas ruszać wtedy prawym analogiem)

--- Koniec cytatu ---
O, o , o to właśnie :) Mimo wszystko to oznacza, ale nie zawsze tak jest... zdecydowanie za rzadko .. ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej