Dział Ogólny > PES 2012

Demo pełnej wersji PES 2012 już dostępne!!!

<< < (138/143) > >>

damianq87:
jak wy chcecie dzis miec lewego pesa jak premiera podobno 27go jest ?? mi sie wydaje, ze  w sieci bedzie 29go w nocy. No chyba, ze ktos w usa dostanie dzien przed premiera tj. 26go to 28go mysle po polnocy powinno byc w sieci :)

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wy chcecie dzis miec lewego pesa jak premiera podobno 27go jest ?? mi sie wydaje, ze  w sieci bedzie 29go w nocy. No chyba, ze ktos w usa dostanie dzien przed premiera tj. 26go to 28go mysle po polnocy powinno byc w sieci :)

--- Koniec cytatu ---

To co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...

WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...

--- Koniec cytatu ---

Szybki jesteś z tego co wiem to nowy Driver na pirackich forach pojawił sie wczoraj. Musiałeś szybko jechać  ;)

damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...

--- Koniec cytatu ---

idac Twoim tokiem rozumowania to skoro moze byc pare dni przed to czemu TERAZ same "fejki" sa?:)

WhitePerwer:
W zeszłym roku piracki pro był
[Wysłany: 29 Wrz 2010 12:55    Temat postu: Pro Evolution Soccer 2011 / PES 11 (2010)]
a 08 października 2010 ( światowa data premiery )
 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej