Dział Ogólny > PES 2012
Demo pełnej wersji PES 2012 już dostępne!!!
damianq87:
jak wy chcecie dzis miec lewego pesa jak premiera podobno 27go jest ?? mi sie wydaje, ze w sieci bedzie 29go w nocy. No chyba, ze ktos w usa dostanie dzien przed premiera tj. 26go to 28go mysle po polnocy powinno byc w sieci :)
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wy chcecie dzis miec lewego pesa jak premiera podobno 27go jest ?? mi sie wydaje, ze w sieci bedzie 29go w nocy. No chyba, ze ktos w usa dostanie dzien przed premiera tj. 26go to 28go mysle po polnocy powinno byc w sieci :)
--- Koniec cytatu ---
To co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...
WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...
--- Koniec cytatu ---
Szybki jesteś z tego co wiem to nowy Driver na pirackich forach pojawił sie wczoraj. Musiałeś szybko jechać ;)
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co z tego ze 27 jest premiera? PES11 wyszedł kilka dni przed premiera... Prosty przykład : Driver: San Francisco 27 września 2011 ( światowa data premiery ) , nie dawno skończyłem grać w niego...
--- Koniec cytatu ---
idac Twoim tokiem rozumowania to skoro moze byc pare dni przed to czemu TERAZ same "fejki" sa?:)
WhitePerwer:
W zeszłym roku piracki pro był
[Wysłany: 29 Wrz 2010 12:55 Temat postu: Pro Evolution Soccer 2011 / PES 11 (2010)]
a 08 października 2010 ( światowa data premiery )
;D
Nawigacja
[#] Następna strona