Dział Ogólny > PES 2012
Demo pełnej wersji PES 2012 już dostępne!!!
Rafeal:
Jak dobrze mniemam to nie jest forum o tematyce lewych kopi itd.
Ten PES2012 na torencie to FAKE. Plik spakowany rarem, a waga ~4500MB tyle na pewno nie ma instalka, jak już to hm.. z 6GB. Ewentualnie mógł to dobrze spakować... co raczej mało prawdopodobne.
Premiera na "kontynencie amerykańskim oraz afrykańskim" jest 28 września. Na dniach powinno być obraz gry.
Zaś moderator bądź admin trochę powinien upilnować forum.
WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dobrze mniemam to nie jest forum o tematyce lewych kopi itd.
Ten PES2012 na torencie to FAKE. Plik spakowany rarem, a waga ~4500MB tyle na pewno nie ma instalka, jak już to hm.. z 6GB. Ewentualnie mógł to dobrze spakować... co raczej mało prawdopodobne.
Premiera na "kontynencie amerykańskim oraz afrykańskim" jest 28 września. Na dniach powinno być obraz gry.
Zaś moderator bądź admin trochę powinien upilnować forum.
--- Koniec cytatu ---
Podjasnij piratów ;D
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEidac Twoim tokiem rozumowania to skoro moze byc pare dni przed to czemu TERAZ same "fejki" sa?:)
--- Koniec cytatu ---
Spytaj się tych co wrzucają te "fejki" , na prywatnych trackerach czegoś takiego nie znajdziesz...
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW zeszłym roku piracki pro był
[Wysłany: 29 Wrz 2010 12:55 Temat postu: Pro Evolution Soccer 2011 / PES 11 (2010)]
a 08 października 2010 ( światowa data premiery )
;D
--- Koniec cytatu ---
no ale dzis jest dzis i jakos nie widze aby bylo:) analogicznie nie musi byc tak jak w tamtym roku :)
WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ale dzis jest dzis i jakos nie widze aby bylo:) analogicznie nie musi byc tak jak w tamtym roku :)
--- Koniec cytatu ---
Może wogóle nie będzie PES na mom dysku, w ubiegłym roku poszedłem do skepu by kupić sobie grę PES 2011 i nie było jej w sklepie. Myśle sobie ok nie ma to nie kupie kiedyś indziej, poszedłem za tydzień i też nie było. Wiec myśle dziwne to coś jest i sprawdzam na necie i okazało ze panowie z Konami mnie olali i nie sprzedjaja swojego produktu w mojej wsi (wies ok 80 tyś mieszkanców). Nie lubie kupowac niczego przez internet wiec i ja olełem panów z Konami. Pożyczyłem grę od kolegi ;)
Nawigacja
[#] Następna strona