Dział Ogólny > PES 2012

Demo pełnej wersji PES 2012 już dostępne!!!

<< < (141/143) > >>

Douglas:
Wyszukałem na YT fajny filmik przedstawiający Bugi Fify12 :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyszukałem na YT fajny filmik przedstawiający Bugi Fify12 :D

--- Koniec cytatu ---

hehe dobre :D w końcu super nowy system kolizji :D

obie gry mają masę błędów, a w coś ze znajomymi trzeba grać... fifa - jak dla mnie co roku przegrywa z pesem. Może to już kwestia przyzwyczajenia ? tylko czemu parę lat temu grając od najmłodszych lat w fifę, tak łatwo przerzuciłem się na pesa? Zagrać przypadkiem kilka spotkań i już wrócić do fify nie mogę :P

kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyszukałem na YT fajny filmik przedstawiający Bugi Fify12 :D

--- Koniec cytatu ---
od 0.31 jest śmiesznie jak na kabaretonie ;D. Ten filmik pokazuje że nawet taki renomowany produkt jak fifa 12 ma takie bugi.
Ps. W pes 12 demo są bugi ale nie aż tak bardzo nie rzucały się w oczy co mnie najbardziej cieszy i za razem śmieszy z produktu ea sports.

edit. a od 0.47 do 1.00 to mistrzostwo śwata :D

Douglas:
Jest to jeden z wielu filmików przedstawiające bugi Fify 12. Piłkarze robią na boisku jakieś piruety, przewrotki w powietrzu bez piłki, wyskakują na parę metrów w górę.. wtf

Nie chcę zawalać tu na forum filmikami Fify 12 ale są tak śmieszne że aż żałosne. Kompletna klapa z tym nowym systemem kolizji :D :D

kubix718:
jak zaczeliśmy "rozmowę" na temat bugów w fifa 12 mam coś również śmiesznego
i

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej