Dział Ogólny > PES 2012

Demo pełnej wersji PES 2012 już dostępne!!!

<< < (140/143) > >>

witek21:
ja grę najpierw ściągnę bo wole przetestować i nie kupować kota w worku
wiele userów tak zrobi:)!!!
ja nie mam zamiaru grać przeciwko terminatorom i jak nie zrobią z tym nic to ja za chiny nie kupie ich produktu....oby jednak...Konami się wzięło w garść

WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja grę najpierw ściągnę bo wole przetestować i nie kupować kota w worku
wiele userów tak zrobi:)!!!
ja nie mam zamiaru grać przeciwko terminatorom i jak nie zrobią z tym nic to ja za chiny nie kupie ich produktu....oby jednak...Konami się wzięło w garść

--- Koniec cytatu ---

Grajac offline grasz właściwie przeciw terminatorom, bo w online masz takich samych zawodników jak rywal. Wiec test na piracie w offline nie mają w sumie sensu.  ;D

andrew70:
troche to śmieszne ale ja dopiero dzisiaj ściągłem PES 12 demo 2 i mam pewien problem
mianowicie kiedy włączam gre jest czarny ekran i nic się nie dzieje wiecie może co zrobić??

pes666:
Obrońców muszą poprawić, bo będzie się działa sieka na online, a mecze wypatrzone będą. Murphy opisał gdzieś poprawki jakie mają być (oprócz poprawki bramkarzy patchem oficjalnym po premierze) ?? Czy już to wszystko co z obroną konami poprawiło ?

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObrońców muszą poprawić, bo będzie się działa sieka na online, a mecze wypatrzone będą. Murphy opisał gdzieś poprawki jakie mają być (oprócz poprawki bramkarzy patchem oficjalnym po premierze) ?? Czy już to wszystko co z obroną konami poprawiło ?

--- Koniec cytatu ---

"wypatrzone" ???  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej