Bardzo dziwne to, bo kiedyś z ciekawości włączyłem mecz dałem na amator i Messim strzeliłem z 7 bramek do tego podań wykonanych/dokładnych miałem więcej niż Ty na tym screenie, dystans z dryb. też dużo i nota 8.0. W Pes'a już gram ok. 10 lat a jak dobrze pamiętam od 9 czy 10 nie widziałem wyższej oceny niż 8.0. Widzę, że grasz na jakimś patchu i może tam zostały zwiększone oceny
to jak zatem wytłumaczysz to??
i nie gram na żadnym patch'u. mam czystego PESa w wersji 1.0 jedynie z kitserverem bo robie stroje.
printscreeny zrobione na tle twojej wypowiedzi żeby nie było że montowałem coś.
nie dziw się że Messim dostałeś taką note bo robiłeś nim to co do niego doleżało. zauważ jaką nominalną pozycje mam w BAL. SB ma za zadanie działać obronie i ewentualnie wspierać atak. jeśli robisz coś co wykracza poza przypisaną pozycje będzie to doceniane. w tym PESie oceniana jest gra w ataku i w obronie. dlatego napastnicy którzy (co jest w zasadzie idiotyczne) się nie wracają nie dostaną wysokich not bo zawalili gre w obronie.
tak wynika z moich spostrzeżeń. wiem że w necie wszyscy kozaczą ale nie chce się o to kłócić bo mogę się mylić.