Dział Ogólny > PES 2012

Pes2012 + smycz pesleague.pl GRATIS !!!

<< < (77/79) > >>

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgdy zamawiałem w ofercie smyczy nie było choć grę przysłali ze smyczą  hehe pozdro ;) ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
No to chyba masz moją smycz, bo ja zamawiałem ze smyczą, a paczka przyszła bez  :D

betek:
dzis przyjechal kurier, dostalem pesa + smycz, a zamawialem 2 dni temu ;o

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzis przyjechal kurier, dostalem pesa + smycz, a zamawialem 2 dni temu ;o

--- Koniec cytatu ---

Moze cos sie stalo albo wypadlo kurierowi, bo wiekszosc osob miala wczesniej. Najwazniejsze, ze masz.

milanista23:
Zamówiłem przez waszą stronkę grę dzisiaj około 5 rano jakoś. Czy gry się mogę spodziewać jeszcze w ten weekend?? Jakie minimum wymagania do online downlink i uplink(w kilobajtach/s)? Czy smycze jeszcze są bo pazerny jestem na dodatki do produktów więc pesa bym nawet z prezerwatywami kupił :D

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZamówiłem przez waszą stronkę grę dzisiaj około 5 rano jakoś. Czy gry się mogę spodziewać jeszcze w ten weekend?? Jakie minimum wymagania do online downlink i uplink(w kilobajtach/s)? Czy smycze jeszcze są bo pazerny jestem na dodatki do produktów więc pesa bym nawet z prezerwatywami kupił :D

--- Koniec cytatu ---

raczej dopiero w poniedzialek. bo w weekend kurierzy nie jeżdżą po domach. Chyba że się coś zmieniło i już jeżdzą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej