Dział Ogólny > PES 2012

Pes2012 + smycz pesleague.pl GRATIS !!!

<< < (78/79) > >>

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZamówiłem przez waszą stronkę grę dzisiaj około 5 rano jakoś. Czy gry się mogę spodziewać jeszcze w ten weekend?? Jakie minimum wymagania do online downlink i uplink(w kilobajtach/s)? Czy smycze jeszcze są bo pazerny jestem na dodatki do produktów więc pesa bym nawet z prezerwatywami kupił :D

--- Koniec cytatu ---

Kolega, Kdetys juz na jedno pytanie odpowiedzial, teraz ja na drugie: Internet do gry w Pes'a , na opakowaniu pisze min: 192kb/s, czyli 1,5mb/s, aczkolwiek , ja jak na razie mam 1mb/s i smiga ladnie :) I tak za jakis czas zmienie neta ale jak na razie mam 1mb/s.

milanista23:
Aaa, dzięki za odpowiedź. Byłem przezorny i zapodałem ściąganie torrenta żeby było w co przy piwku jutro grać ;)

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehe, nie no, bez przesady (nie ma takiej opcji :) bym został zdzióbany). Fakturę mam (tylko na grę oczywiście). Ale nie wszystko stracone... napisałem do Ultimy z pytaniem co się stało i czy jest szansa otrzymania smyczy w późniejszym terminie. O dziwo dostałem odpowiedź, że smycz zostanie dosłana pocztą :) Jeśli to zrobią, to Ultima ma u mnie WIELKIEGO PLUSA, że nie olewają klientów.

--- Koniec cytatu ---
No i stało się, Ultima przerosła sama siebie - dosłali mi smycz pocztą (wczoraj dostałem) :)

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo i stało się, Ultima przerosła sama siebie - dosłali mi smycz pocztą (wczoraj dostałem) :)

--- Koniec cytatu ---

HEHE, dziwne :) ale przynajmiej widac, iz jest to bardzo uczciwa firma :)

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHEHE, dziwne :) ale przynajmiej widac, iz jest to bardzo uczciwa firma :)

--- Koniec cytatu ---
Ma dużego plusa... i już chyba wiem gdzie zamówię Battlefield 3 ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej