Dział Ogólny > PES 2012

Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.

<< < (23/26) > >>

Cygar:
Wiem, że dla niektórych problem został rozwiązany, ale mimo iż przeczytałem cały temat to jednak dalej nie mogę cieszyć się PES 12. Mam kartę graficzną od Intela (Intel HD Graphics 3000), a w tym temacie mowa była raczej o sterownikach NIVIDI. Nie mam po prostu możliwości zrobienia według instrukcji ponieważ mój panel karty graficznej wygląda zupełnie inaczej. Może ktoś z użytkowników również spotkał się z problemami Intela i wie jak to rozwiązać.

pawlodar_10:
Sprobuj sciagnac najnowsze sterowniki do swojej karty.

lukakosa:
witam panowie.mam problem z pesem.podczas rozgrywania meczu nieraz gra zawiesza obraz i dźwięk się zacina i mam białe lub rozmazane tło...czym to może być spowodowane??

Postry:
Ja mam z kolei taki problem, że po włączeniu Pes'a mam tylko czarny ekran. Ustawiałem już w settings swoją rozdzielczośc, bawiłem sie z attach (nie wiem czy dobrze wszystko robiłem), nawet usunąłem pliki odpowiedzialne ze intro. Zależy mi na tym żeby w pes'a zagrać, proszę pomóżcie :)

maskag22:
witam chcialbym pograc w pesa 12 przez siec  tylko nieiwiem jak mam sie on line zalogowac i wogule nie co robic pomozecie . pozdrawiam   prosze o kontakt 9935138 gg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej