Dział Ogólny > PES 2012
Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.
gustavo:
sprobuje moze jeszcze sciagnac te 2 demo. Wczoraj odinstalowalem i zainstaowalem jeszcze raz, ale wczesniej ustawilem aby laptop chodzil na GT555 i po zainstalowaniu w settings.exe wykryl karte GT555 ale RAM kart64:/ a karta ma2GB- no rece mi juz opadaja. Zainstalowalem tez NFSa HP 2010 i CoD'a Black Ops i smigaja na maksa a dziwne ze PES nie chce. W sumie na demku az tak mi nie zalezy, ale watpie zeby w pelnej wersji cos sie zmienilo skoro tam bedzie ten sam plik settings >:( moze z czasem wyjdzie patch, ze bedzie mozna zmieniac ustawienia w kitserverze, bo jak nie to zostanie...fifa- w ktora nigdy nie gralem na dluzsza mete:/
nie wiem co jeszcze mozna zrobic w tym temacie :-[
SZTUKA:
a w inne pes śmigały ci bez problemów ?
gustavo:
to nowy komp i nie instalowalem starych wersji, wiec nie wiem, a w sumie nie chce mi sie grac juz w te starsze, daltego zalezaloby mi na 2012
SZTUKA:
to zob czy starsza wersja chodzi i bedziesz wiedział czy tylko 2012 nie chodzi a wczesniejsze chodza .
zbigi88:
mam tego samego laptopa i ten problem z tego co poczytałem na innych forach to trzeba czekać na sterowniki bo tutaj technologia Optimus nawala i pes nie może właściwej grafiki zauważyć ;( w razie jeśli rozwiąże ktoś problem to niech sie podzieli tym jak to zrobił :P
Nawigacja
[#] Następna strona