Dział Ogólny > PES 2012

Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.

<< < (3/26) > >>

Tommy612:
Wydaje mi sie że coś źle robisz. PLIK .exe musisz podłączyć do karty graficznej gforce w panelu NVidia. Innej mozliwosci nie ma. Mi tez Battelfield smiga na maks detalach bez żadnych kombinacji.

Tommy612:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna pulpicie prawy przycisk myszy-panel sterowania nvidia-zarządzanie ustawieniami 3D-ustawienia globalne-preferowany procesor graficzny(u mnie był wybór automatyczny)-procesor nvidia o duzej wydajnosci-zastosuj.

--- Koniec cytatu ---

Po co piszesz to samo?

gustavo:
wiem o co ci chodzi i tak zobilem, w panelu nvidii dodalem do listy uruchamiania zarowno pes.exe jak i settings.exe i wybralem, aby startowaly z procesorem nvidii- tak jak wspomnialem gra mi sie wlacza, tylko jak wybiore Exhibition to wtedy wywala mi do windowsa! A moze pobrac jakas inna wersje demka, bo sciagnalem tylko jedna, a nie wiem czy byly jakies problemy z roznymi wersjami? A powiedz mi Tommy612 czy instalowales jakis inny sterownik od grafiki nvidii albo intela? W settings.exe wykrywa ci GT540, czy tez intela?

Przemo1994:
Myslalem ,ze moze zle podpieta, czy cos ;]

Tommy612:
Po podpięciu settings.exe w panelu nvidi wykrywa mi geforca także jest tak jak powinno ale jak odepne to juz nie. Sterowniki mam aktualne , ale wcześniej myślałem że może directX należy zmienić. Ja mam directaX11 wiec pewnie tak jak Ty.

Są dwa dema, to jest pierwsze : REJESTRACJA lub LOGOWANIE

A to jest drugie (najnowsze) : REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej