Dział Ogólny > PES 2012

Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.

<< < (2/26) > >>

gustavo:
pomoze ktos jak uruchomic PESa na moim kompie >:( pliss

grundfos:
Napisz do Tommiego na pw, on Ci pomoże ;)

Tommy612:
Powiem Ci co u mnie zmieniło sytuacje. Na pulpicie prawym klawiszem myszy wybierz panel sterowania NVIDIA, wybierz zarządzanie ustawieniami 3D, wybierz zakładke ustawienia programu i w 1. punkcie masz DODAJ pliki exe (ja dodałem settings i pes2012). W drugim zmien na procesor NVIDIA o dużej wydajności (tylko przy tych dwóch plikach) i powinno działać. Napisz co i jak. PZDR

reksio74:
na pulpicie prawy przycisk myszy-panel sterowania nvidia-zarządzanie ustawieniami 3D-ustawienia globalne-preferowany procesor graficzny(u mnie był wybór automatyczny)-procesor nvidia o duzej wydajnosci-zastosuj.

gustavo:
NIestety nie pomaga. Caly czas to samo- jak klikam ikonke pes.exe (oczywiscie uruchamiam z procesorem nvidia jako administrator) pierwsze wyrzuca mi ostrzeżenie, że system nie spelnia wymagan gry, ale jak dam Ignoruj to gra sie odpala, wybieram z Menu Exhibition i w tym momencie wywala mnie do windowsa- tak caly czas! Dodam, że zainstalowalem nfsa hot pursuit i smiga na maks detalach. Moze jest jakis zmodyfikowany plik settings.exe zebyu mozna bylo wybierac karte- podejrzewam, że przez to ze pes widzi karte intela nie chce sie uruchomic:( moze macie jakis inny pomysl jak to ruszyc?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej