0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A tak troche do tematu, to czemu admini/modzi, zazwyczaj tylko siedzą na IRCu rozgrywając żadko mecze?
Niestety bardzo mało jest użytkowników z PESem na konsole :/ jakoś lepiej się gra na PC
a macie może program bez konia trojańskiego?mój antywir (ESET Nod32) wykrył wirusa
Witam pierwszy raz tutaj jestem, w pesa gram od pes4 i chciałbym sobie pograć z kimś online. Mam w związku z tym pytania 2 ten mICR to jest jakiś wewnętrzny komunikator społeczności pesleague czy jakiś chat, komunikator z kanałem pesleague ? co trzeba zrobić oprócz rozumiem posiadania mICR żeby grać online ? jakieś inne programy trzeba mieć oprócz tego ? jeśli ktoś miałby czas to o 12 będę na 3-4h i jeśli ktoś jest wyrozumiały i cierpliwy to bym chciał spróbować się połączyć, pozdrawiam Piotrek
Czy da radę żeby gdy włączam Mirca od razu łaczyło mnie z kanałem #pesleague.pl ?
1. Mirc, to komunikator z kanalem pesleague gdzie przesiaduja sobie ludki i wlasnie na mircu umawiasz sie z nimi na mecze (sparingi/wyzwania) no i procz tego puchary/turnieje dnia
To ja mam prośbę, może zmieńcie odpowiedź na pytanie kontrole, podczas rejestracji na pesleague.pl dotyczącego komunikatora.Bo na pytanie "Podstawowym komunikatorem ligowym jest:" trzeba odpowiedzieć "Gadu-Gadu" a nie mIRC!
a co zrobic jezeli na mirca trzeba sie zarejestrowac i nie dziala ?