Dział Ogólny > PES 2012

Nowości w pes 2012 , jak ich używać ?

<< < (2/9) > >>

Gregor123421:
Aha, czyli to chodzi tylko o sterowanie piłkarza tak te krzyzaki a nie mają nic wspólnego z bieganiem 2 zawodnikami naraz , jak tak to jak biegać tymi dwoma naraz?

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAha, czyli to chodzi tylko o sterowanie piłkarza tak te krzyzaki a nie mają nic wspólnego z bieganiem 2 zawodnikami naraz

--- Koniec cytatu ---
Tak. Ja mam ustawione LS+Krzyżak, a to ze względu na to, że już przyzwyczaiłem się do używania kombinacji taktyk z selectem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak tak to jak biegać tymi dwoma naraz?

--- Koniec cytatu ---
Musisz dać teammate control na manual.
A Jak z tego korzystać, to najlepiej zobrazuje Ci to filmik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Gregor123421:
Dzięki za odpowiedzi ale mam jeszcze pytanka:

Jak wybrać zawodnika którym chce biegać??

I słyszałem komentarze że trzeba wcisnac wpierw gałke a dopiero potem sterować , wiec jak to z tym jest?

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki za odpowiedzi ale mam jeszcze pytanka:
Jak wybrać zawodnika którym chce biegać??
I słyszałem komentarze że trzeba wcisnac wpierw gałke a dopiero potem sterować , wiec jak to z tym jest?

--- Koniec cytatu ---
Zasada jest prosta, którą masz na filmiku:
AIM + PRESS + HOLD THE RIGHT ANALOG
Dosłownie to co musisz zrobić z prawym analogiem: wyceluj, wciśnij i steruj zawodnikiem.

mazitbg:
Mam jeszcze problem odnośnie zmiany taktyki, mianowicie, jeśli:

- ustawie kontrole nad zawodnikiem na krzyżak i lewy analog, wtedy nie mam jak zmieniać taktyki, ale mogę zmieniać tą 5 stopniową skalę atak/defensywa

- ustawię sam analog, wtedy mogę tylko zmieniać taktykę krzyżakiem, ale nie mogę zmieniać tej 5-stopniowej skali atak/defensywa...

- ustawię sam krzyżak, mogę zmieniać taktykę lewym analogiem, ale nie mogę zmieniać tej 5-stopniowej skali atak/defensywa

to jest jaki bug w demie, czy da się to jakoś rozwiązać?
ponadto chciałem jeszcze zapytać, czy da się tak jak w poprzednim pesie dostawiać ludzi do muru ? Już ostatnie pytanie, czy istnieje opcja położenia piłki na ziemie przez bramkarza przy wybiciu i jak to się robi ewentualnie ? Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej