Sluchajcie bo jak wiemy w pazdzierniku jest premiera naszej kochanej gry "Pro Evolution Soccer 2012" , wiec tak zamawiam tego Pes'a tydzien przed premiera , kompa mam teraz dosyc dobrego nawet w Wiedzmina 2 gralem na nisko-srednich detalach , natomiast na przełomie stycznia/lutego, po nowym roku, mam zamiar sobie wymienic na jeszcze lepsze podzespoly komputera, kupuje procesor, a wiadomo ,ze jak procesor , to i plyte glowna najczesciej, i do tego pewnie pamiec ram , wiec tutaj moje pytanie, bo jak wiemy Windowsy np. oryginalne sa przypisane do jednej plyty glownej, jesli jest to wersja OEM , a jak jest z Pesem ? Zainstaluje go jeszcze na tej plycie glownej, co mam gigabyte w pazdzierniku ale 3-4 miesiace pozniej, wymienie plyte glowna na nowa i co wtedy, bede mogl uzyc tego oryginalnego klucza z pes'a 2012 na nowych podzespolach ? Bo od brata kiedys bralem call of duty instalowalem , to nie zainstalowalo sie bo ten klucz oryginalny u niego na kompie juz byl wpisany, ja mam z nim neta podlaczonego przez router on mieszka wyzej, ja nizej w domu, ale jak bedzie z podzespolami od komputera, jak zainstaluje na tych co mam teraz, a potem na nowych, przede wszystkim na plycie glownej nowej, czy bedzie mi dziala ten oryginalny klucz z Pes'a , co w pazdzierniku go wpisze na tej plycie glownej co jeszcze posiadam , to czy on bedzie dzialal mi na nowej plycie glownej ?, czy bede musial kupowac drugiego Pes'a ?