Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (3/489) > >>

Lukaszeq:
I już prawie cała strona z zaledwie 3-4 konkretnymi pytaniami/odpowiedziami. Brawo :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
rzadko tu goszcze wiec nie wiedzialem ze nie praktykujecie tego w popularnych tematach ;D
przepraszam ^^

--- Koniec cytatu ---
Szkoda komentować.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa ma pewne pytanie. Zagrałem w ML od początku na tym super star i słabo mi idzie ale ja tak lubię. Po 4 kolejkach byłem na ostatnim miejscu w lidze grając Stoke City i GAME OVER :D Można jakoś ustawić, żeby mnie nie zwalniano ?
NIE CHCE grać na niższym poziomie i wygrywać wszystkiego bo to mnie nie kręci.

--- Koniec cytatu ---
Nie dam stu procent ale raczej nie można zrobić czegoś takiego. Jak chcesz by Cię nie zwalniano to zagraj sobie League a nie Master League ;) Tam nie ma zarządu itd. A jeśli chcesz po prostu grać i robić transfery to zmniejsz chociaż na Top Player.

Amneschia:
No to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na jakiś patch, który to zmieni. hehe ;)

Pierre Luc:
Da się zagrać w starego Master League ? Bo jak teraz zaczynam grę w ML to mam skład mięczaków zamiast oryginalnego składu.

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się zagrać w starego Master League ? Bo jak teraz zaczynam grę w ML to mam skład mięczaków zamiast oryginalnego składu.

--- Koniec cytatu ---

A wykupiłeś ML w PES SHOP'ie ? dlatego masz mięczaków a raczej zawodników Incognito...

Pierre Luc:
Lol to od kiedy tak trzeba?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej