Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (4/489) > >>

mapizzo:
mam problem bo nie mogę włączyć gry  , na początku dobrze jest al potem jak jest znaczek konami to się zawiesza i cały czas jest czarny obraz :'( :'(

Gdy pobieram cracka to antywirus pokazuje że znaleziono niby wirusa i przerywa pobieranie co mam zrobić :'( ???

pes112012:
Witam , moj problem polega na tym gdyż właczam pesa napoczatku wyskakuje mi okienko ze mam za malo VRAM 64 powinno byc 128 , daje ignoruj dalej wlacza sie gra wszystko ladnie pieknie do momentu po tym jak utwarzam profil daj nazwe daje enter i mnie wywala do pulpitu co mam zrobic pomocy ?? , prosze nie usuwac tematu naprawde potrzebuje pomocy

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO co w ogóle chodzi z tym "pierwszy,drugi,siódmy" ? To jakaś nowa durna zabawa?

--- Koniec cytatu ---

tak zachowują się dzieci na pudelku, onecie i innych zjebanych portalach/forach...

Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam , moj problem polega na tym gdyż właczam pesa napoczatku wyskakuje mi okienko ze mam za malo VRAM 64 powinno byc 128 , daje ignoruj dalej wlacza sie gra wszystko ladnie pieknie do momentu po tym jak utwarzam profil daj nazwe daje enter i mnie wywala do pulpitu co mam zrobic pomocy ?? , prosze nie usuwac tematu naprawde potrzebuje pomocy

--- Koniec cytatu ---

zwiekszyć ilość vramu czyli zmienić kartę graficzną

REJESTRACJA lub LOGOWANIELol to od kiedy tak trzeba?

--- Koniec cytatu ---

od pesa 2012

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam , moj problem polega na tym gdyż właczam pesa napoczatku wyskakuje mi okienko ze mam za malo VRAM 64 powinno byc 128 , daje ignoruj dalej wlacza sie gra wszystko ladnie pieknie do momentu po tym jak utwarzam profil daj nazwe daje enter i mnie wywala do pulpitu co mam zrobic pomocy ?? , prosze nie usuwac tematu naprawde potrzebuje pomocy

--- Koniec cytatu ---

spróbuj zagrać na najmniejszych wymaganiach, moze pójdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej