Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (487/489) > >>

GIGANT16:
Siema,mam problem z Pes-em 2012.Otóż gram w FL w Master League ,drużyną już 2 sezon zrobiłem już fajny skład ,tylko teraz nie mogę grać.Otóż jak wchodzę na profil gdzie gram i klikam Forward Time ---> Next... wywala mnie z gry ,pokazuje się komunikat program Pro Evo.... przestał działać.Na innych zapisach gra się normalnie tylko tam wywala.Pomożecie?Mam wersje 1.0

OnoMatoPeja:
Przyczyna błędu może być wszędzie.

Zobacz tu: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

karateman:
Siema,

otóż instaluję czystą wersje pesa, na to instaluje pesedit 2012 patch 4.1 + fix, wbijam do kiteservera i po uruchomieniu managera kliknięciu attach czy detach wyskakuje błąd "game error". Co może być przyczyną?  ???

e; chyba, że wina leży w wersji gry, zainstalowałem pesa w wersji 1.0 po zainstalowaniu pesedit patcha wersja gry zmieniła się na 1.06. Może patch nie obsługuje tej wersji (lub kiteserver może nie hulać pod wersje 1.06), i trzeba ręcznie wgrać wersje np. 1.03 ???

e; pomogło wrzucenie cracka 1.06  :P

Arturros16:
Witam, zawsze PES działał mi bez problemów, ale dawno nie grałem i dzisiaj postanowiłem sobie troszkę znów pograć, ale zaskoczył mnie dziwny błąd.

You video card does not met the required specifications (GPU:VRAM 128MB)''
Próbowalem właczyć grę z wysokim procesem graficznym ale jest napisane ze tylko 64mb coś tam..

tomi55:
Witam. Dawno tu nie zaglądałem ale mam
prośbe... czy mògłby ktoś dodać link do
patcha z ze składami , drużynami , ligami na
2014 rok ze składami po zimowym okienku...
Bylbym bardzo wdzięczny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej