Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - problemy, błędy, pytania!
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Dawno tu nie zaglądałem ale mam
prośbe... czy mògłby ktoś dodać link do
patcha z ze składami , drużynami , ligami na
2014 rok ze składami po zimowym okienku...
Bylbym bardzo wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
Takie prośby to raczej w dziale dodatków. Poza tym, wątpie, żeby ktoś jeszcze robił jakieś update pod 12-nastkę. :-\
Salvatore:
Mam taki problem, mianowicie chcę zagrać w trybie zostań legendą i prowadzić drużynę, pamiętam, że kiedyś mogłem wybrać drużynę z oryginalnym składem a teraz nie mogę znaleźć tej opcji, pomoże ktoś? Byłbym wdzięczny ;)
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam taki problem, mianowicie chcę zagrać w trybie zostań legendą i prowadzić drużynę, pamiętam, że kiedyś mogłem wybrać drużynę z oryginalnym składem a teraz nie mogę znaleźć tej opcji, pomoże ktoś? Byłbym wdzięczny ;)
--- Koniec cytatu ---
Powinien być wybór Oryginalna kariera PES (czyli składy fikcyjne), lub druga opcja (nazwy nie pamiętam) właśnie z możliwością grania full składem.
Salvatore:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowinien być wybór Oryginalna kariera PES (czyli składy fikcyjne), lub druga opcja (nazwy nie pamiętam) właśnie z możliwością grania full składem.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie niby na początku jest taki wybór tylko co bym nie dał i tak są fikcyjne, może to wina spolszczenia, zaraz przeinstaluję i powiem czy działa. ;)
@EDIT
Niestety nie pomogło, jakieś pomysły gdzie to może być?
Artur 7:
Chciałem pograć w 12tkę i gra mi skacze... Dziwne, bo 2 lata temu gra chodziła mi płynnie, a w 14tke gram na full detalach... Może ktoś ma pomysł ::)
Nawigacja
[#] Następna strona