Witam serdecznie!
Proszę mi wybaczyć, iż zaśmiecam forum moim trywialnym problemem,ale jesteście moim ostatnim rozwiązaniem.
Planuje zakupić Pes2012 na konsolę Ps3, niemniej po kilkunastu godzinach gry w wersję na Pc moje odczucia są ambiwalentne. O pozytywach nie będę pisał dlatego przejdę do meritum, czyli "problemach"
1. Czy bramkarze również zachowują się tak-wybaczcie ordynarne słowo- debilnie, na konsolach? Czyt. wychodzą na 15metr, gdy zawodnicy przeciwnika są w granicach 25-35 metra? Bramkę trafić , stracić jest bardzo prosto. Jest to element, który "zabrania" mi zakupu ulubionej gry. Istnieje może patch, specjalne ustawienie, etc?
2.Drugim elementem jest błąd z poprzedniej wersji. Tzn. Zawodnik otrzymuję czerwoną kartkę, ale jest w podstawowym składzie, ustawieniu. Przed kolejnym meczem nie mogę go posadzić na ławkę<sic> Dopiero po gwizdu arbitra SI zmienia go na zawodnika z adekwatną pozycją. Jak dokonać zmiany zawodnika przed meczem?
3.Ostatni trzeci problem. Dlaczego pojawiło się tyle nowych, dodatkowych i jałowych opcji przy kontrolowaniu zawodników? W poprzednim pessie istniała opcja gry z asystentem, bądź bez. W wersji 2012 jest ich bardzo dużo. Moje pytanie brzmi: Czy istnieje najlepsze, normalne, bądź uniwersalne ustawienie tychże suwaków, tak aby m.in. napastnicy podczas ataku nie podawali do...tyłu.
Jeszcze raz bardzo proszę o szybką i klarowną odpowiedź.
Thx!