Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie czy po instalacji paatcha 1.1 są juz aktualne transfery?
--- Koniec cytatu ---
nie, ponieważ czekamy wszyscy na DLC
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa czy na pirata te DLC bede mógl pobrać i zainstalować?
--- Koniec cytatu ---
tak, Ty piracie :P (tylko nie instaluj na obecnego pesedita)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam widziałem że to było poruszane chyba 1000 razy ale nie ujrzałem jednoznacznej odpowiedzi co zrobić..
Mam taki problem że zainstalowałem Pesedit 1.1 i powinno być wszystko dobrze ale gdy uruchamiam pesa pojawia się czarny obraz i nic więcej nie da się zrobić.. jak to naprawić?
Problem rozwiązany ; )
--- Koniec cytatu ---
próbowałeś uruchomić grę jako admin ? i jeśli jesteś piratem pliczek rld.dll masz w folderze z grą ?
Radzio123:
A ja mam problem z zawodnikami w bundeslidze, niby herby i drużyny poprawione po zainstalowaniu patch a zawodnicy są fikcyjni.. Ktoś wie jak temu zaradzić ?
Grzegorz1321:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
próbowałeś uruchomić grę jako admin ? i jeśli jesteś piratem pliczek rld.dll masz w folderze z grą ?
--- Koniec cytatu ---
Już problem rozwiązałem..Trzeba wypróbować pesa czekając na oryginał aż przyjdzie ;D
kcma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam problem z zawodnikami w bundeslidze, niby herby i drużyny poprawione po zainstalowaniu patch a zawodnicy są fikcyjni.. Ktoś wie jak temu zaradzić ?
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze OF nie został zaktualizowany, poniważ wszyscy czekają na DLC, aby nie robić dwa rady to samo, co i tak robi KONAMI.
Nawigacja
[#] Następna strona