Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (20/451) > >>

mariush:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak też przypuszczałem, że brak pliku rld.dll będzie problemem, zresztą to jest problemem w ok. 90% przypadkach nie uruchamiania się pesa z tego co wyczytałem na tym forum ech

--- Koniec cytatu ---

no dobra ale.......czy ktoś mi potrafi wytłumaczyć dlaczego wcześniej gra mi się nie uruchamiała a po ponownej instalacji i ponownym zainstalowaniu patcha wszystko już było w porządku?????

też gdzieś wyczytałem że trzeba uruchomić grę jako administrator i właśnie chciałem spróbować, ale wcześniej spróbowałem włączyć grę normalnie po instalacji patcha i już wszystko było ok :)

kopeć:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmożecie mi powiedzieć jak się otwiera pliki bin w dt05 _e, bo chcę sobie spolszczyć trochę

--- Koniec cytatu ---

zgłos sie do Artur 7, On robi spolszczenie, moze potrzebuje pomocy?

bachu12:
Jest już od dawna wersja 1.1 i 1.1.1 (fix) a newsman śpi jak zawsze, potem ktoś inny doda na forum oni od razu usuwają i newsman się budzi.

Grzegorz1321:
Witam widziałem że to było poruszane chyba 1000 razy ale nie ujrzałem jednoznacznej odpowiedzi co zrobić..
Mam taki problem że zainstalowałem Pesedit 1.1 i powinno być wszystko dobrze ale gdy uruchamiam pesa pojawia się czarny obraz i nic więcej nie da się zrobić.. jak to naprawić?

Problem rozwiązany ; )

konrad15-91:
można linki do 1.1? bo na stronie pes edit są na serwerze uploaded..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej