Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jednak mam dalej problem nie umie dac attach w kitserverze wyskakuje ze nie moze odnalezc exe moze ktos pomuc
--- Koniec cytatu ---
Moje pytanie : dajesz "att" zeby miec patcha czy go chcesz usunac ???
zobacz jakiego masz cracka, strzelam ze masz 1.0 albo nie masz w kit'cie zaladowanego "pes2012.exe"
w tym okienku, gdzie jest napisane --> GAME EXECUTABLE po kliknieciu na "MANAGER.EXE"
Fatumm89:
no mi tez mialem 1,0 potem 1.1 i teraz 1.2 i kreci mi sie niebiesko kólko w grze :( hmmm cracka mam tego z 1.0 chyba czy to moze byc powod ? macie jakiegos innego ? :) a moze powinienem na czysta gre zainstalowac patcha 1.2 ?
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno mi tez mialem 1,0 potem 1.1 i teraz 1.2 i kreci mi sie niebiesko kólko w grze :( hmmm cracka mam tego z 1.0 chyba czy to moze byc powod ? macie jakiegos innego ? :) a moze powinienem na czysta gre zainstalowac patcha 1.2 ?
--- Koniec cytatu ---
jak zainstalowales Łate 1.01 pozniej patch'a 1.2 to musisz miec cracka 1.1
PS: czlowieku nie wiesz jakiego masz cracka...loooz
Dejaro:
Panowie, pomocy. Zainstalowałem patcha 1.1, a dzisiaj PES Edit 1.2, który miał m.in. dodać Ligę Adelante.
Kiedy wchodzę do gry, to mam spaczowaną ligę angielską, włoską, francuską, dodaną Bundeslige 1 i 2, ale tej ligi Adelante nie mam.
Czy problem związany jest z tym, że ja jak i kolega wyżej moge nie miec zainstalowanego tego cracka 1.1? Jeśli tak, to skąd go można pobrać i gdzie wkeić? Do kitservera czy do folderu z grą?
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, pomocy. Zainstalowałem patcha 1.1, a dzisiaj PES Edit 1.2, który miał m.in. dodać Ligę Adelante.
Kiedy wchodzę do gry, to mam spaczowaną ligę angielską, włoską, francuską, dodaną Bundeslige 1 i 2, ale tej ligi Adelante nie mam.
Czy problem związany jest z tym, że ja jak i kolega wyżej moge nie miec zainstalowanego tego cracka 1.1? Jeśli tak, to skąd go można pobrać i gdzie wkeić? Do kitservera czy do folderu z grą?
--- Koniec cytatu ---
tez nie mam LIGI ADELANTE tak jak i CZARNYCH STROI BAYERNU M...nie wiem czy to blad
ale cracka mam 1.1 w folderze z gra [z reszta tam gdzie byc powinien :D]
Nawigacja
[#] Następna strona