Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchce zaladowac w kit'cie mam pes2012.exe i to dziala daje attach i wszystko gra jak wlaczam gre pisze ze to wersja 1.01 ale jak chce pesedit 1.2 to niemoze odnalesc exe
--- Koniec cytatu ---
PO PIERWSZE : zobacz jakiego masz cracka
PO DRUGIE : wes zrob ss'a jak dajesz "att" i to co wyskoczy wrzuc tu, to ci bardziej pomoge.
PO TRZECIE : pomysl czasem bardziej a nie ktos za cb bedzie myslal...
Fatumm89:
Miks0n na plycie mam crack 1.0 zainstalowalem od nowa i mam patcha 1.0 i ta latke 1.1 i jest w grze 1.1 wersja i w pliku z gra tez pisze ze jest 1.1 jak teraz zdobyc cracka albo skad by zainstalowac 1.2 patcha ;) jak cos zle mysle popraw jak mozesz dziekuje z gory .
Co powiesz na temat tego patcha " PES 2012 Unlock All Extra Content & Max GP Tool " jak go wkleilem i wszedlem do tego sklepu w grze wszystko sie zaczelo i po tym PES zaczal juz szfankowac ;)
lutencia:
wlasnie ze niemoge dac attach ciemny jest i nie idzie nacisnac kombinuje juz od pes 2011 i zadnego patcha nie moge wgrac a pisze tak unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it.a macie moze linka do tego cracka 1.1 a i tez nie moge zaladowac tej latki windows nie moze znalesc uaktualnionego programu
Fatumm89:
nie wolno wklejac linkow poslij jak mozesz kolego na PW nam :D to zainstalujemy sobie 1.2 patcha a jak wyjdzie za 2-3 dni 1.3 pTCH TO TRZEBA CRACKA 1.2 dobrze mysle ? :)
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiks0n na plycie mam crack 1.0 zainstalowalem od nowa i mam patcha 1.0 i ta latke 1.1 i jest w grze 1.1 wersja i w pliku z gra tez pisze ze jest 1.1 jak teraz zdobyc cracka albo skad by zainstalowac 1.2 patcha ;) jak cos zle mysle popraw jak mozesz dziekuje z gory.
Co powiesz na temat tego patcha " PES 2012 Unlock All Extra Content & Max GP Tool " jak go wkleilem i wszedlem do tego sklepu w grze wszystko sie zaczelo i po tym PES zaczal juz szfankowac ;)
--- Koniec cytatu ---
O jaaa pitole :D ale mam teraz mentlik na bance. Powiem tak...zeby dzialalo tak jak mi dziala.
Przy zainstalowanym PES'ie [C,D/PROGRAM FILES/DATA sratatatata cos tam]---[tu jest crack 1.0 standardowy]---instalujesz ŁATKE 1.01 [ludzie wazne sa te oznaczenia]--->TU SIE KONCZY CZYSTY PES--->MOZNA SCIAGAC DLC DZISIEJSZE--->NIE SCIAGACIE DLC jesli chcecie miec PESEDIT patch 1.2 [najnowszy jak narazie]---> Do tego potrzebny jest crack 1.1
" PES 2012 Unlock All Extra Content & Max GP Tool " --> wole sie meczyc i sam to wszystko odblokowac niz uzywac jakich wspomagaczy, co za tym idzie = uczenie sie gry w PES'a
Nawigacja
[#] Następna strona