Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (415/451) > >>

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie w tym 3.5 nie ma aktualizacji transferów. Alba nie gra w Barcelonie, Kalou w Lille, a tylko akurat te dwa transfery sprawdzałem.

--- Koniec cytatu ---
to ściągnij patcha 3.5.1 ;)

ordon24:
witam, moze ktos mi podpowie jak wgrac rekawice bramkarskie do tego atcha 3.5, po rozkakowaniu plik z rekawicami nazywa sie FHD Adidas Response 2012_590 i moje pytanie gdzie mam go wgrac i czy trzeba zmieniac nazwe ?

Blues Fan:
bardzo fajny patch polecam

rowerzysta888:
Zainstalowałem tego patcha na czystego PESA - brat zrobił tak samo i taki jest efekt: połowe herbów nie ma jest krzyzyk czerwony zamiast herbow albo inna flaga calkowicie.... macie na to rozwiazanie ?

--- Cytuj ---Loga HD pod wersje 3.5
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

To również nie działa. Zamieniam pliki z tej paczki logaHD pod patcha 3.5 w folderze kitserver/pesedit/img i daje w managerze kitservera Detach i Attach efekt jest taki sam jak wyżej na obrazku. Nie działają nadal loga. Patch fajny tylko te loga żeby było to już by było super. Wiem, że niektórzy tutaj potraficie ulepszyć grę i robić ciekawe dodatki jeśliby ktoś pomógł z tymi logami to byłoby super. Pozdrawiam

maciejos00:
Witam jestem tu nowy.

Chciałbym się zapytać rzeby pobrac ten patch 3.5  i update 3.5.1 musze miec starsze wersje czy nie ?

Jeszcze chciałbym się zapytać jest strój Bacelony  na sezon 2012/13 i borussi dortmund 2012/13 ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej