Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (416/451) > >>

radomsons:
nie musisz pobierać wcześniejszych wersji. A stroje i transfery są aktualne

radomsons:
Mam jedno zasadnicze pytanie które pojawia się dość często na forum. Dlaczego loga drużyn są pomieszane lub ich wcale nie ma ? Sprawdziłem osobiście wszystkie rozwiązania podane na forum np. odinstalowałem całą grę i patche, a następnie zainstalowałem ponownie grę i patch 3.5 razem z rozszerzeniem do 3.5.1 .  Pewnie jest osoba która może mi i nie tylko mi pomóc. Z góry dzięki  :)

leoarsalan90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam jedno zasadnicze pytanie które pojawia się dość często na forum. Dlaczego loga drużyn są pomieszane lub ich wcale nie ma ? Sprawdziłem osobiście wszystkie rozwiązania podane na forum np. odinstalowałem całą grę i patche, a następnie zainstalowałem ponownie grę i patch 3.5 razem z rozszerzeniem do 3.5.1 .  Pewnie jest osoba która może mi i nie tylko mi pomóc. Z góry dzięki  :)

--- Koniec cytatu ---
Miałem identyczną sytuację, próbowałem pesa instalować milion razy i dalej to samo, więc dałem sobie z tym spokój i pobrałem innego patcha  :)

maciejos00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiałem identyczną sytuację, próbowałem pesa instalować milion razy i dalej to samo, więc dałem sobie z tym spokój i pobrałem innego patcha  :)

--- Koniec cytatu ---

Możesz powiedzieć co to za dodatek ?

Mam mały problem z kitserverem. Mianowicie jak włączam manager ustawiam pes2012.exe daje detach lub atach to wyskakuje mi, że es ERROR pomożecie ?

Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam mały problem z kitserverem. Mianowicie jak włączam manager ustawiam pes2012.exe daje detach lub atach to wyskakuje mi, że es ERROR pomożecie ?

--- Koniec cytatu ---

Masz innego patcha zainstalowanego?

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze chciałbym się zapytać jest strój Bacelony  na sezon 2012/13 i borussi dortmund 2012/13 ?

--- Koniec cytatu ---

Tak, są.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej