Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
lfc10:
--- Cytuj ---
Po instalacji tego patcha (3.5) nie mogę włączyć pesedit selector, ktoś wie w czym może tkwić problem??
tak samo jak pisał już ktoś może chodzić o NET.Framework.
--- Koniec cytatu ---
Zainstalowałem wymienione wersje NET.Frameworka i dalej nie działa. Wie ktoś w czym tkwi problem? Dla przypomnienia; po zainstalowaniu patch 3.4 oraz 3.5 nie włącza mi się pesedit selector.
wansi:
Witam, mam pytanko, jeżeli mam wgranego patcha do pesa12 to jakie mogę wgrać spolszczenie, aby dobrze chodziło ?>
Prosze o odp.
Z góry dziekuje
Slay:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mam pytanko, jeżeli mam wgranego patcha do pesa12 to jakie mogę wgrać spolszczenie, aby dobrze chodziło ?>
Prosze o odp.
Z góry dziekuje
--- Koniec cytatu ---
Każde :) Chodzi ci bardziej o komentarz czy o tekst ???
Lecho:
Zainstalowałem 3.5 i są transfery ale nie mam strojów i herbów. A po instalacji nie ma folderu pesedit w menu start. Jak to naprawić?
Pavvelinho:
UWAGA!!
NIE INSTALUJCIE PATCHA NA PATCH (pewnie to jest powód tego że macie flagę Austrii zamiast klubu dajmy na to x). ZANIM ZAINSTALUJECIE PATCH TO USUŃCIE WSZYSTKO Z FOLDERU Z GRĄ (albo skopiujcie do innego folderu) I NASTĘPNIE ZAINSTALUJCIE GRĘ (FOLDER Z GRĄ MA BYĆ CZYSTY jak dajecie reinstall game) POTEM INSTALUJECIE WYBRANY PRZEZ SIEBIE PATCH DO FOLDERU Z GRĄ I PO INSTALACJI (GRA+PATCH) WYSTARCZY WŁĄCZYĆ I GRAĆ.
Powinno działać. Poza tym ja zawsze wszelakie patche instaluje na czysto (po reinstalacji gry oraz zanim to zrobię to kopiuję to co jest mi potrzebne) i tym sposobem nie ma żadnych komplikacji przy patchach PESEdit.
Nawigacja
[#] Następna strona