Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (444/451) > >>

L.Donovan:
MAM MEGA PROBLEM !

jak chce zaczac kariere liga hiszpanska i ustawic sobie w selektorze lige andalade zamiast 2bundesligi to mi nie działa ... zawsze jest ta cholerna druga bundesliga ;< a w dodatku jak chce sobie dodac polskie zespoły tam zeby było ciekwaie ;) wisła przechodzi bez problemu a legii nie moge odszukac (robi sie jakas austria :O)

mam najnowszego patcha od pes edit , zadnych polskich menu itp (jedynie ekstraklasa mod ale to ja na innych exe wiec nie powinno byc problemu)

bardzo prosze o pomoc bo granie ligibbva z tvs munchen czy eintrachtem frankfurt nie jest fajna ...

p.s wszystko w editorze mi sie normalnie zmienia tylko tak 2 liga nie chce sie ustawic ;/

Lacan:
klikasz obrazek przy wyborze ligi w selectorze ?

KojteX:
W jakim folderze, i w którym unnamedzie podmienić herb zespołu żeby zadziałało? Bo cały czas mam te stare, a chciałbym wgrać swoje.

Burikson:
To jest pewne że nie będzie Transfer Update od PESEDIT? W poprzednich pesach 10 i 11 były. Przez tydzień nie zaczynałem ML bo czekałem na ten update a tutaj taki zawód.

Sanktis90:
Jaaa.. Pier... le! co jest z tym serverem że nie da sie ani z jednego ani z drugiego ściągnąć patcha? na Hellshare mi wyskakuje do pobrania 1 dzień :O i nie idzie nic!! a mam neta 30 mega ;// a z tamtego drugiego to nawet się nieda ściągnąć za free ;// pomocy!!!!!!!! albo niech ktoś poda linka do innych stronek gdzie go ściągne! 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej