Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (445/451) > >>

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaaa.. Pier... le! co jest z tym serverem że nie da sie ani z jednego ani z drugiego ściągnąć patcha? na Hellshare mi wyskakuje do pobrania 1 dzień :O i nie idzie nic!! a mam neta 30 mega ;// a z tamtego drugiego to nawet się nieda ściągnąć za free ;// pomocy!!!!!!!! albo niech ktoś poda linka do innych stronek gdzie go ściągne! 

--- Koniec cytatu ---

Taki problem poszukać torrenta z tym patchem ?

L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEklikasz obrazek przy wyborze ligi w selectorze ?

--- Koniec cytatu ---
udało mi sie z tym klikaniem w obrazek ale tylko logo ligi sie zmieniło a zespoły nadal sa niemieckie, w dodatku z others znikneły mi rozne zespoły w tym legia i teraz mam jakies austrie i jak w nie wejde wywala mnie ....

Lacan:
coś popsułeś odinstaluj pesedita 4.0 i zainstaluj jeszcze raz na nowo

Skittles:
PESEdit 2012 Patch 4.0 - EDIT by Skittles - All transfers - 05.09.2012
Mały, ale potrzebny dodatek poprawiający składy wszystkich drużyn na dzień 05.09.2012. Wszystkie transfery z Transfer Deadline Day -  kompletowałem je na bieżąco, oglądając całodzienną relację na różnych portalach sportowych, ponadto - Hulk i Witsel w Zenicie, Van der Wiel w PSG, Meireles w Fenerbahce itd. Solidne, kilka godzin roboty nie może pozostać tylko dla mnie. Mam nadzieję, że się przyda :)
-> REJESTRACJA lub LOGOWANIE <-
@05.09.2012 - poprawione Serie A

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaaa.. Pier... le! co jest z tym serverem że nie da sie ani z jednego ani z drugiego ściągnąć patcha? na Hellshare mi wyskakuje do pobrania 1 dzień :O i nie idzie nic!! a mam neta 30 mega ;// a z tamtego drugiego to nawet się nieda ściągnąć za free ;// pomocy!!!!!!!! albo niech ktoś poda linka do innych stronek gdzie go ściągne! 

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej