Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
edek79:
PESVN PATCH 2012 AIO v4.70 AIO (released 09/01) + update 2 TO JEST GIT!!!
acasiete:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPESEdit 2012 Patch 4.0 - EDIT by Skittles - All transfers - 05.09.2012
Mały, ale potrzebny dodatek poprawiający składy wszystkich drużyn na dzień 05.09.2012. Wszystkie transfery z Transfer Deadline Day - kompletowałem je na bieżąco, oglądając całodzienną relację na różnych portalach sportowych, ponadto - Hulk i Witsel w Zenicie, Van der Wiel w PSG, Meireles w Fenerbahce itd. Solidne, kilka godzin roboty nie może pozostać tylko dla mnie. Mam nadzieję, że się przyda :)
->
REJESTRACJA lub LOGOWANIE <-
@05.09.2012 - poprawione Serie A
--- Koniec cytatu ---
Gdzie mam wkleić ten dodatek ??????????
KojteX:
acasiete: Do Moje dokumenty / Konami / Pro Evolution Soccer 2012 / save (chyba nic nie pokręciłem) i już masz najnowsze składy ;D Oczywiście musisz mieć PESEdit 4.0 zainstalowany, żeby to działało :)
Sanktis90:
Napisze mi ktoś o co tu cholera chodzi ;/// Mam patcha 4.0 wszystko pięknie grało dopóki nie wkleiłem gampley toll do folderu z grą ;// za pierwszym razem włączyłem przez gamplay toll i gra poszła a teraz jak chce załączyć gre to co chwile mi wyskakuje że pes2012.exe wystapił problem z aplikacją pes2012.exe i zostanie ona zamknięta.... niemam żadnego pojęcia co mogłem zrobić źle że zrąbałem gre ;// proszę o pomoc!!!!! :((
L.Donovan:
MAGIA !!
PO OKOŁO 20 SEZONACH wreszcie udało mi sie zmienic 2 lige na hiszpanska 8) juz koniec grania z iniglostatem i innymi braunschwigami czy jakos tak... Szkoda ze dopiero teraz sie dowiedziałem ze wystarczy tylko kliknac na obrazek ale wazne ze juz wiem mi wszystko gra, dzieki !!!!!! ;D
p.s i szkoda ze premiera 13 juz za 14 dnii ;<
Nawigacja
[#] Następna strona