Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
Klocek12355:
Hahahaha. :D W porę się obudziłeś. :P
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHahahaha. :D W porę się obudziłeś. :P
--- Koniec cytatu ---
a jednak nie ;///
okazało sie ze jak wejde w edit wszystko gra i tanczy ale jak juz sobie ustawiłem nowa kariere to nadal mam re szity z niemiec i jakies 2 druzyny z 2 ligi angielskiej (barnsly i birmingham)
a w ogole w lidze niemieckiej mam apoel i bate a nie ma tych druzyn co grały w LM w tym sezonie .....
i jeszcze np legia i kilka innych druzyn po zapisaniu jakiego kolwiek editu zmienia sie na austrie o.O (jak w nia wejdziesz wywala z gry) nie mam zadnego polskiego komentarza tylko czasem mnieszam sobie w kitserverze ale unnamandow nie ruszałem :-X
moze ktos wie jak temu zaradzic ???
krolewski1902:
O Jerzy.. powiem Ci tak zostaw juz to poczekaj na nowa wersje gry. Dziwi mnie tylko ze dopiero odkryłes ze trzeba kliknac na obrazek, nikt wczesniej Ci tego nie powiedział tutaj na forum? Wogole co jakis czas pojawia sie ten sam problem z II-ligowymi druzynami i jakos wszystkim pomaga.
L.Donovan:
pytaloem ale kazdy mowił "ustaw w selektorze" albo zrob reinstal gry no to dzieki ;<
w 13 zaczne grac po nowym roku jak juz bedzie lepszy patch bo szkoda czasu na merysaid red czy london fc ;]
moze ktos wie jak rozwaizac problem tych austrii w others ? no i 2 liga bo jak wlaczam opcje edit to wszystko gra ale jak ustawiam lige to nada mam niemieckie zespoły >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
bedi:
Będzie aktualizacja do 4.1 ?
Nawigacja
[#] Następna strona