0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Otóż drogi kolego, nie muszę tłumaczyć, bo wiem, co tam pisze, tylko nie zostało to dokładnie wytłumaczone - skąd miałem wiedzieć, że usunięcie kitservera dotyczy poprzednich wersji Bez spiny, luźno...
Witam.Wie moze ktos z was czy wyjdzie kolejna czesc "PESEdit Patch" lecz z "Seria B" ??Z gory dziekuje za odp.Pozdro
z innej beczki,ogarnia ktos czy da sie wogole zmienic pilke dla wybranej ligi? gram Lille w Ml lige francuska i tam ciagle ta sama gala a chetnie bym ja zmienil da sie?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
oj nie mam zamiaru grać od nowa szkoda tego co ugrałemgram na superstar wiec nerwów trochę straciłem
Ale mi nie chodziło o oficjalne update, lecz o kolejna odslone patcha "PESEdit 2012 Patch" bo jest wersja z 2 Bundesliga, NPower Championship oraz Liga Adalante, a ja chcialbym wiedziec czy moze wyjdzie ten patch z "Seria B".
Mam pytanko, czy jeżeli zainstaluję ten najnowszy patch od KONAMI 1.02 na pesedit patch 2.0+fix to będę miał pomieszane loga/zawodników czy wszystko będzie ok?
Mikson wielkie dzieki,tak to jest jak ktos sam nie wie i w blad wprowadza,eh po co sie wypowiadasz jak nie wiesz? a ten kolega co zawracal gitare tym Goetze i Lewym to niech nastepnym razem pomysli zanim o cos zapyta,dzieki Mikson
jak mogłem o tym pomyśleć jak o tym nie widziałem, zawsze grałem bez patchaa teraz szkoda, jakaś podmiana plików czy jakimś programem? nic a nic się nie da zrobić?
Pilki nie zmienisz bo grasz w Ligue 1 i kazda liga ma swoja pilke, w towarzyskich mozesz zmieniac.. nie pisz posta pod postem bo zaraz opierdziel dostaniesz.. a do kolegi Witek napisz dokladnie co i jak robisz podczas instalacji. Zastanawiam sie dlaczego wszyscy wlaczaja w kitserverze attach, ja nigdy tego nie robie i mam idealnie zainstalowana wersje..
nie da rady...albo zaczynasz od nowa i cieszysz sie gra, albo cierpisz i dalej sie uzalasz nad soba...a ja sie zastanawiam po, co ty grasz w PES'a skoro nie wiesz, ze jest opcja zmiany pilki w ligach/pucharach, mowiac wczesniej, ze nie nie da rady...jestes jednym z tych, ktorych "granie" ogranicza sie tylko do "dwoch klikniec myszka; play i quit..."