stary pisze cos 5 listopada mija trzy dni a ty juz drugi raz mi odpowiadasz ze zle napisalem z tymi pilkami dla ligi francuskiej. Wiem ze w opcji edit mozna zmieniac wybor pilek danej ligi ale bylem pewien ze jak juz sie ma zapisana gre w ML to nie bedzie mial takiego wyboru. Teraz cos do Ciebie nie dosc ze piszesz post pod postem dowalasz kazdemu swoja wiedza na temata Pes'a to jeszcze czesto udzielasz sie na tym watku zeby nabijac posty i podnosic sobie range. Reasumujac jestes smieszny i jak cos masz do mnie to zapraszam na Priv bo nie mam zamiaru tak jak Ty nabijac sobie kolejnych postow. Wystarczy spojrzec na Twoja liste ostatnich wiadomosci wszystko w watku o PESEdit...
heheh...to jak by surma gral nie wiem w BaL, to tez bys mu napisal, ze nie mozna zmienic pilki...loooz. jego pytanie bylo konkretne o dana lige wiem ale odp byla ogolna. pisalem post pod postem, bo mi sie nie chcialo "modyfikowac"...jeszcze ci na pisze, ze chcem nabic sobie "range"...ja mam wyj*ebane w ta twoja range czlowieku...jesli to mozliwe to nie nabijajcie mi tego...a do ciebie mam to, ze jak masz pisac, ze nie da sie zmienic pilki to nie pisz, bo ludzi w blad wprowadzasz. a te forum jest od tego, zeby wyjasniac pewne sprawy. jak ktos czegos nie wie, to sie podpowiada ale bez przesady, zeby pozniej nie sluchac takich marudzen, jak np. "czemu mam Lewego w others". jak chcesz zobaczyc cala liste moich wiadomosci to zapraszam do czytania od 1 STRONY. zobaczymy ile ty masz napisanych wiadomosci z udzielona odpowiedzia na pytanie.
PS: znawca PES'a...dobre
hehe dobry agent jestes a nie moglo ci przyjsc do glowy, ze akurat teraz wszedlem na neta....pozdro
i co teraz bedziesz mnie poszukiwal listem gonczym
co za jelop...