Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
Artur 7:
--- Cytuj ---Nie wiem jak to jest w pliku językowym zapisane: czy jeden Tournament Draw na całą grę, czy kilka przyporządkowanych do danych sytuacji. Jeśli to drugie - ok, spoko, pasują i te wyniki losowania, ale jeśli pierwsze, już naprawdę lepszym rozwiązaniem jest przetłumaczenie na drabinkę turniejową (bo "szkic turnieju" jakby się przyjrzeć dość głupio brzmi - może to z przyzwyczajenia).
--- Koniec cytatu ---
Zazwyczaj jest kilka wiec dlatego mowie ze w jednym przypadku lepiej bedzie brzmialo wynik losowania turneju w drugim jako drabinka turniejowa i wcale nie mowie ze to jest zla opcja nawet bdb to samo moze byc ze slowkiem Season - Sezon lub Pora Roku...
--- Cytuj ---Zapewniam cię, że żadnym z kilkunastu znaczeń słowa "draw" nie jest "losowanie", a istnieje lepsza opcja niż te twoje wyniki.
--- Koniec cytatu ---
jest chocby z glupiego google tlumacza:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE|pl|Draw zobacz dobrze jest jako rzeczownik i czasownik
--- Cytuj ---Czego w ogóle dotyczy ta karta? Bo jeśli jakiejś ponadprzeciętnej siły strzału (z tym mi się to kojarzy), to czy nie wystarczyłoby jakieś "potężne uderzenie" czy coś w tym stylu?
--- Koniec cytatu ---
to nie jest karta to jest jedna z nowych umiejetnosci. taka sama jak balance czy pass i zapeewniam Cie ze tu nie chodzi o sile strzału bo jest to umiejetnosc z cech Speed'a bo teraz kazde sa w odpowiedniej grupie...
--- Cytuj ---Tak w ogóle to nigdy nie pojmę, po co komu na siłę tłumaczenie do takiej gry jak PES.
--- Koniec cytatu ---
czemu na sile wielu nie jest tak obieganych w angielskim i chetnie zagraliby po Polsku
Pepesi:
Skoro jest to umiejętność w Speed to z tego co pamiętam zastępuje Acceleration, czyli rodzime Przyśpieszenie.
A co do tematu, to mam szczerą nadzieje na polskiego PESa i myślę, że Galapagos, jako młoda firma na tym rynku wykorzysta okazję do zabłyśnięcia.
pentoza133:
Explosive Power - start do piłki. Coś co jest ćwiczone w całej Europie tylko nie w Polsce...
Dabrowy00:
Mi tam polski jest teraz potrzebny do Master League, ponieważ teraz są rozmowy i nie za bardzo je rozumiem, więc... :(
MaddiMNagic:
Jeśli już coś będzie to raczej na Pes'a 13
Nawigacja
[#] Następna strona