Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (7/226) > >>

pentoza133:
Jak planuje nagrać? hm... po 200, 300 kwestii w 1 mp3 i potem zaznaczam sobie po kolei kazda i CTRL + S z przypisanym już numerem pliku.... chyba tyle.

kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENaprawdę nadajesz się na dobrego komentatora :) Twój głos brzmi wręcz identycznie do takiego komentatora z Polsatu Futbol/Extra który komentuję mecze ligi rosyjskiej :) Powiedz mi bo widzę ,że to ogrom pracy, jak planujesz np. nagranie nazwisk piłkarzy? Życzę ci powodzenia i naprawdę po zrobieniu komentarza idź do telewizji ;D

--- Koniec cytatu ---

zgadzam się z tym a do podania o pracę jako załączniki dodasz patch i nasze komentarze, ;D a na temat CV poradzę ci żebyś poszedł do C+ lub N byle nie do tvp i polsat bo zmarnujesz swój talent do komentowania  ;)

pentoza133:
Z powodu dużego obłożenia obowiązków, prace nad komentarzem zostają troszeczkę, spowolnione. (nieznacznie)

Co do samej pracy, wszystko zostało przesłuchane przeze mnie. Nie jestem "koksem" z angielskiego ale umiem go bardzo dobrze więc, tłumaczenie nie jest jakoś specjalnie trudne. Najgorsze kwestie to nazwiska nie znanych mi piłkarzy i niektóre historyjki. Jak na razie wszystko robie sam. Jeśli tylko pomocnicy dołączą swoje kwestie ewentualnie zgłoszą się nowi, może pójść zdecydowanie szybciej.

rzepek1:
Oby ten komentarz był udany :D Powodzenia.

rozaldinho:
Dawid, jak będą to komentarze  w stylu naszych meczy z pes 2010-11 to bedzie gitara ;]

powodzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej