Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia
PES 2012 Ultimate Editor 4.5.5 by barcafan (13.03.12)
stanek1983:
wersja 4.5.5 dostępna ->>>> patrz 1 post
Sanktis90:
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam już pare godzin programu to podniesienia umiejętności w Become a legend i co znajde to nie da się ściągnąć ;/// bo trzeba płacić za strony albo coś innego wyskakuje podajcie linka gdzie ściągne bez problemu ten bal editor ;((((
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam już pare godzin programu to podniesienia umiejętności w Become a legend i co znajde to nie da się ściągnąć ;/// bo trzeba płacić za strony albo coś innego wyskakuje podajcie linka gdzie ściągne bez problemu ten bal editor ;((((
--- Koniec cytatu ---
Lenistwo nie zna granic w tych czasach
Gap12:
ja mam taki problem że otwieram unnamed_33 odpowiadający za strukturę ligi przenoszę drużyny z ligi do ligi daje apply a potem save i dalej w grze mam po staremu.Wie ktoś dlaczego tak jest.Dodam że po daniu save nic nie wyskoczyło.
AupaAtleti:
czy da radę za pomocą tego edytora przenieść Pogoń i Piast do T-mobile a cracovie i ŁKS do Iligi?
wczytuje folder dt_04img i są tam te stare nazwy drużyn czyli liga holenderska i jakieś KS Szelawce ;/
Oczywiście ma T-mobile moda. Coś robię nie tak czy po prostu przenoszenie Drużyn jest nie możliwe w tym edytorze?
Nawigacja
[#] Następna strona