Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia

PES 2012 Ultimate Editor 4.5.5 by barcafan (13.03.12)

<< < (11/12) > >>

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy da radę za pomocą tego edytora przenieść Pogoń i Piast do T-mobile a cracovie i ŁKS do Iligi?

wczytuje folder dt_04img i są tam te stare nazwy drużyn czyli liga holenderska  i jakieś KS Szelawce ;/

Oczywiście ma T-mobile moda. Coś robię nie tak czy po prostu przenoszenie Drużyn jest nie możliwe w tym edytorze?

--- Koniec cytatu ---

Przenoszenie jest możliwe tylko jakby to powiedzieć musisz sobie znaleźć kolejność drużyn z podstawowego PESa i wtedy analogiczne jeśli w modzie np. 3 drużyną jest Cracovia to jak 3-ecią w oryginalnym PESie jest PSV to przesuwasz PSV do drugiej ligi. Kolejność drużyn z czystego PESa weź po prostu z oryginalnego cracka (czy też pliku z płyty), bo T-Mobile ma osobne exe.

AupaAtleti:
poradziłem sobie, okazało się że jak się najpierw wczyta OF-a a potem unnamed_33 z dt04_img to są nazwy te co w modzie :)

jonhio91:
cześć

mam takie pytanie,

w dziale"EDIT" jest dział"Wolni zawodnicy", w którym znajdują się zawodnicy tacy jak Nesta, inzaghi itp. czemu kiedy gram w ML jakimś klubem nie mogę znaleźć tych zawodników w w filtrze transferowym? poprostu nie pokazuje mi ich tak jakby w ogole nie istnieli w edit.bin? jest na to sposób??czy bd wstanie zrobić to dzięki temu edytorowi? a jesli tak to w jaki sposob?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcześć

mam takie pytanie,

w dziale"EDIT" jest dział"Wolni zawodnicy", w którym znajdują się zawodnicy tacy jak Nesta, inzaghi itp. czemu kiedy gram w ML jakimś klubem nie mogę znaleźć tych zawodników w w filtrze transferowym? poprostu nie pokazuje mi ich tak jakby w ogole nie istnieli w edit.bin? jest na to sposób??czy bd wstanie zrobić to dzięki temu edytorowi? a jesli tak to w jaki sposob?

--- Koniec cytatu ---

Musisz chyba coś wykupić w "extra connect" ;)

jonhio91:
 tam sie nie wykupuje Klasycznych zawodników i drużyn?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej