Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
r.a.j.a.n:
Ekipa z Konami chyba nigdy żadnym patchem czy też żadnym DLC nie poprawiła gry bramkarzy (których gra w każdej odsłonie kuleje), więc nie wiem czemu tu się dziwić.
Martwi mnie jednak Wasza opinia o większej schematyczności, ehhh...
tbma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEkipa z Konami chyba nigdy żadnym patchem czy też żadnym DLC nie poprawiła gry bramkarzy (których gra w każdej odsłonie kuleje), więc nie wiem czemu tu się dziwić.
Martwi mnie jednak Wasza opinia o większej schematyczności, ehhh...
--- Koniec cytatu ---
...ale tym patchem spitolili grę!
... a było już całkiem nieżle (oczywiście prócz bramkarzy ) czysta wersja była ciekawsza, swobodniejsza!
longfly:
ja na przykladzie messiego powiem ze znacznie ciezej urwac sie zwodem np przynajmniej dla mnie. Ja sądzilem ze fajnie bedzie ze druzyna bedzie miala gwiazde jak w zyciu wybijajaca sie ale teraz jest ciezej nieco. Nie duzo ale zawsze. Cos z szybkoscia zmienili bo drybling i ruch pilkarza jakby wolniejszy ale akcje potrafia rozegrac sie bylskawicznie co w moim przypadku sprowadza sie nie do klepania co mi sie podobalo ale do zagrywek 1-2
Powiem tak po pesie 11 zaczelem odzwyczajac sie od takiego tempa gry spodobaly mi sie strzaly jak cholera i klepa jak np gra barcelona a po latce nieco zatarte to. Naprawde polubilem tą swobode. Jesli online bedzie na latkach coz... powaznie sie zastanowie
Zreszta nie chce nikogo przekonywac niektorym sie spodoba innym nie. Ja wroce do wersji podstawowej tam mi sie jakos fajniej gralo budowalo akcje
tbma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja na przykladzie messiego powiem ze znacznie ciezej urwac sie zwodem np przynajmniej dla mnie. Ja sądzilem ze fajnie bedzie ze druzyna bedzie miala gwiazde jak w zyciu wybijajaca sie ale teraz jest ciezej nieco. Nie duzo ale zawsze. Cos z szybkoscia zmienili bo drybling i ruch pilkarza jakby wolniejszy ale akcje potrafia rozegrac sie bylskawicznie co w moim przypadku sprowadza sie nie do klepania co mi sie podobalo ale do zagrywek 1-2
Powiem tak po pesie 11 zaczelem odzwyczajac sie od takiego tempa gry spodobaly mi sie strzaly jak cholera i klepa jak np gra barcelona a po latce nieco zatarte to. Naprawde polubilem tą swobode. Jesli online bedzie na latkach coz... powaznie sie zastanowie
Zreszta nie chce nikogo przekonywac niektorym sie spodoba innym nie. Ja wroce do wersji podstawowej tam mi sie jakos fajniej gralo budowalo akcje
--- Koniec cytatu ---
Masz ziom 100% racji. Ja też chcę wrócić do podstawowej, ale....
właśnie ... co z online???
trzeba będzie grać na tej łacie?
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEponawiam pytanie czy ktos wie jak odinstalować latke bez wywalania całej gry?
--- Koniec cytatu ---
wklej craka 1.00 łatka chodzi tylko z crakiem 1.01
Nawigacja
[#] Następna strona