Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (29/29)

mateuszcwks:
Rozegrałem kilkanaście meczów na 1,0,1 i na 1,0,0 i lepiej się  gra na 1,0,0, ale chcą mieć patcha pesedit1,3 nie można mieć wersji 1.0.0 co nie? bo jak kopiuje craka to nie wysyłaj potem, na 1.0.0 fajne bomby siadały a na 1,0,1 już się nie da tak uwalić, tyle tylko ze bramkarzy poprawili.

sumik175:
ja po zainstalowaniu patcha edit 1.3 wrzuciłem starego cracka 1.0.0 i tez wywalało ale żeby nie wywalało to musisz wejść w kitserver =>menager=>zaznaczyć pes12(masz juz to domyślnie ustawione)=>kliknąć attach

longfly:
mam dziwne uczucie ze pacz peesedit wladowuje latke konami ktorej nie chce mimo ze potem podmieniam kraka na stary to czuje jakbym gral z paczem konami ktorego nie chce. ktore pliki jeszcze trzeba wywalic by gameplaj byl jak na czystej wersji pes?

noski:
Jak wywalić pliki z łatki 1.01 z Pes edit 2.0 bo przez tą łatkę bramkarze puszczają straszne [cenzura] a wcześniej bronili takie piłki...

Lacan:
raczej nie ma takiej opcji w sumie mógłbyś wywalić exe i wrzucić exe z płyty ale wtedy zwali się Ci patch pesedit. Jeszcze możesz spróbować gameplay od Jenkeya on chyba poprawia trochę bramkarzy a działa na wszystkie patche

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej