Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
KaMiloS2521:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEblura wylacza peesedit pacz albo jakis pliczek do wklejenia w folder img.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu powinienes znalezc
ja peesedit po prostu instaluje i tyle nic wiecej wklejam tylko starszego cracka zeby mi latka konami nie dzialala
w settings tez mam ktorys z tych kwadracikow zaznaczony jakby na stale i nie moge odznaczyc a chcialbym
--- Koniec cytatu ---
ok rozumiem pes edit patch ale jaki 1.1 czy 1,2??? który chodzi na 100%
Dzięki
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok rozumiem pes edit patch ale jaki 1.1 czy 1,2??? który chodzi na 100%
Dzięki
--- Koniec cytatu ---
mi dzialaja oba sciagnalem ostatni chyba 1.2 blura kazdy z nich wylacza
KaMiloS2521:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi dzialaja oba sciagnalem ostatni chyba 1.2 blura kazdy z nich wylacza
--- Koniec cytatu ---
longfly to ja robie coś źle chyba...opisze jak robie instaluję grę przerzucam cracka do gry na dysk c:/konami/Program files itp odpalam gram mecze jest ok wszytko później wychodze instaluję pes edit 1.0 lub 2.0 do gry czyli c:/konami/pes 2011 wchodzę w kitserver manager exe daje atechtt czy coś takiego wyskakuje error cały czas odpalam grę jest bundesliga czyli patch działa ale podczas próby gdy daje kick off wywala mnie do pulpitu z dopiskiem aplikacja została zamknięta rozwiąż problem on-line
Więc niech ktos mi powie czy robie dobrze czy coś jest nie tak
Cracka mam 1.0.0 który jest z grą nie zmieniałem go
ppww999:
Troche dziwne, ale nie chce mi tej łatki zainstalować -.-
Rafeal:
Jeśli grasz na cracku 1.0.0 (no dvd) to nie zainstalujesz. Musisz skopiować exe z płyty/obrazu iso.
Poprawka w czasie instalacji wymaga oryginalnego exe'ka.
Nawigacja
[#] Następna strona