Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (10/29) > >>

pikusix1:
Ja też miałem problemy z plikiem .dll, bo wykrywał mi wirusa i niestety atywirus poszedł do kasacji... Jak dojdzie prenumerata z PC FORMATa to może lepszego antywira wgram..

kawa-92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też miałem problemy z plikiem .dll, bo wykrywał mi wirusa i niestety atywirus poszedł do kasacji... Jak dojdzie prenumerata z PC FORMATa to może lepszego antywira wgram..

--- Koniec cytatu ---

zainstaluj sobie NOD32 antywirus, co prawda jest płatny ale seriale codziennie sią w necie na stronach przeznaczonych do tego wiec z aktualizacją nie ma problemu a i można wyłączyć sprawdzanie .dll PES'owego

pikusix1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
zainstaluj sobie NOD32 antywirus, co prawda jest płatny ale seriale codziennie sią w necie na stronach przeznaczonych do tego wiec z aktualizacją nie ma problemu a i można wyłączyć sprawdzanie .dll PES'owego

--- Koniec cytatu ---

Jeśli jutro nie będzie dobrego antywira w PC FORMAcie to zainstaluje ;)

kuki334:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEproszę bardzo ;] na drugi raz nawet prezent w postaci bana zgarniesz ;] pamiętaj zbieraj punkty i odbieraj nagrody!! ;]

--- Koniec cytatu ---

Kurde, to lepiej niz w tesco!!  ;) :) 

POZDRAWIAM i Szacun...

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Płatny ? Nie wiem w którym miejscu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej