Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
pikusix1:
Ja też miałem problemy z plikiem .dll, bo wykrywał mi wirusa i niestety atywirus poszedł do kasacji... Jak dojdzie prenumerata z PC FORMATa to może lepszego antywira wgram..
kawa-92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też miałem problemy z plikiem .dll, bo wykrywał mi wirusa i niestety atywirus poszedł do kasacji... Jak dojdzie prenumerata z PC FORMATa to może lepszego antywira wgram..
--- Koniec cytatu ---
zainstaluj sobie NOD32 antywirus, co prawda jest płatny ale seriale codziennie sią w necie na stronach przeznaczonych do tego wiec z aktualizacją nie ma problemu a i można wyłączyć sprawdzanie .dll PES'owego
pikusix1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
zainstaluj sobie NOD32 antywirus, co prawda jest płatny ale seriale codziennie sią w necie na stronach przeznaczonych do tego wiec z aktualizacją nie ma problemu a i można wyłączyć sprawdzanie .dll PES'owego
--- Koniec cytatu ---
Jeśli jutro nie będzie dobrego antywira w PC FORMAcie to zainstaluje ;)
kuki334:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEproszę bardzo ;] na drugi raz nawet prezent w postaci bana zgarniesz ;] pamiętaj zbieraj punkty i odbieraj nagrody!! ;]
--- Koniec cytatu ---
Kurde, to lepiej niz w tesco!! ;) :)
POZDRAWIAM i Szacun...
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Płatny ? Nie wiem w którym miejscu...
Nawigacja
[#] Następna strona