Dział Ogólny > PES 2012

Spolszczenie pes2012 coraz bliżej !

<< < (48/56) > >>

Lukas18:
A czy spolszczenie będzie kompatybilne z save'ami? Czy np grając obecnie BAL, będę musiał później rozpocząć od nowa?

Artur 7:
NIE ;)

Neymar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu nie o to chodzi. Napisali, ze bedzie pod koniec pazdziernika - nie wywiazali sie... Ja tam jestem cierpliwy, ale jednak jak cos pisza to... :P

--- Koniec cytatu ---
nie czytałeś wcześniejszych stron ? ! Pisali że będzie opóźnienie bo na początku było świetnie ale teraz już jest ciężko nic sie nie stanie jeśli jeszcze poczekamy 1-2 tygodnie ;) a poza tym myślisz że to tak łatwo ? nie będą wydawać jakiegoś ''GÓWNA'' żeby ludzie potem krytykowali ich ciężką prace ... ja wole poczekać troche i mieć ''podniet'' z profesjonalnie przetłumaczonego pes'a . Dziękuje :)))

Artur 7:
Śledźcie wątek, bo potem nie wiecie co się mówiło min. o wydaniu Spolszczenia, a narzekacie, że już listopad a Spolszczenia niema, a ktoś inny powie, że jeszcze screenów nie widział

Risto-pl:
Przez pięćdziesiąt sześć lat, od zakończenia ostatniej wojny domowej, jedynym zajęciem pułkownika było czekanie.listopad był jedną z tych niewielu rzeczy,gdzie niespodzianki  przychodziły na czas. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej