Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

STADION EDYTOR PES 2012-ZIUTKOWSKI

<< < (3/4) > >>

robert09:
Nie miał bym nic przeciwko żeby ten poradnik był tutaj ale gdybyś przynajmniej spytał. Nie obchodzi mnie to za kogo mnie uważasz. Pilnuj siebie. Swoje prace będę wstawiał gdzie chce to moja sprawa...O tym który nie umie pisać tez wiem i on wie jaki mam do niego stosunek...taki jak większość tutaj. poszedłem tam tylko z zaproszenia Ziutkowskiego do którego mam wielki szacunek.

Dawid_90:
Fajne  ;) . Pokazałbym jakie ja stworzyłem ale nie wiem jak to zrobic  ???

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajne  ;) . Pokazałbym jakie ja stworzyłem ale nie wiem jak to zrobic  ???

--- Koniec cytatu ---
Jak masz zapisany stadion. To w tym samym dziale stadium masz export, wybierasz stadion, zapisujesz. Oczywiście to jest jak chcesz zauploadować, a jak chcesz pokazać jak Ziutek to printscreenem kopiujesz do painta, i na imagenshacka

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStadiony gitesowe...
A zrobilbys stadion im. KAzimierza Gorskiego w Plocku?
Bede wdzieczny...
Ja nie potrafie :(

--- Koniec cytatu ---

Ja zrobie juz do pesa 11 robilem dzis albo jutro zrobie wstawke tutaj :)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie właśnie >:( es_sabbi  napisał ze zbada sprawę ale co tu badać??? Gdyby Robert chciał to sam by to tutaj umieścil, to chyba proste co trzeba zrobić?? >:(
Do rzekomych "opiekunów": Kiedyś w takiej sprawie od razu dawaliście bana a teraz co? Nawrócenie??? Szkoda tylko ze nie reagujecie wtedy kiedy naprawdę potrzeba

--- Koniec cytatu ---
niektórzy w przeciwieństwie do Ciebie pracuje i nie mają czasu rzucać wszystkiego, aby sprawdzić co się dzieje

-------------------------

Stadiony świetna robota :)
Mam nadzieje, że się nie obrazisz jak skopiuje sobie do gry stadion Korony Kielce i zmienię jego nazwę na Stadion Miejski w Bielsku-Białej. :)
Bielsko kupiło właśnie projekt takiego samego stadionu jak ma Korona :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej