Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
STADION EDYTOR PES 2012-ZIUTKOWSKI
NexaT:
Bardzo mi się podoba stadion Lecha, wygląda jakby został zrobiony nie przez edytor tylko przez program. Bardzo fajnie Ci wyszły. :)
espree:
Właśnie właśnie >:( es_sabbi napisał ze zbada sprawę ale co tu badać??? Gdyby Robert chciał to sam by to tutaj umieścil, to chyba proste co trzeba zrobić?? >:(
Do rzekomych "opiekunów": Kiedyś w takiej sprawie od razu dawaliście bana a teraz co? Nawrócenie??? Szkoda tylko ze nie reagujecie wtedy kiedy naprawdę potrzeba
WWE111:
Stadiony gitesowe...
A zrobilbys stadion im. KAzimierza Gorskiego w Plocku?
Bede wdzieczny...
Ja nie potrafie :(
PortoFan:
nono stadion Korony bardzo podobny, ale takie stadiony to każdy potrafi, gdy tylko dobiorę się PESa 2012 samemu można robić takie stadiony :)
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie właśnie >:( es_sabbi napisał ze zbada sprawę ale co tu badać??? Gdyby Robert chciał to sam by to tutaj umieścil, to chyba proste co trzeba zrobić?? >:(
Do rzekomych "opiekunów": Kiedyś w takiej sprawie od razu dawaliście bana a teraz co? Nawrócenie??? Szkoda tylko ze nie reagujecie wtedy kiedy naprawdę potrzeba
--- Koniec cytatu ---
proszę bardzo sprawę rozwiazałem sam, myślałem po prostu ze robert09 jest fajnym gościem któremu choć trochę zależy na społeczności PES a nie nad promowaniem forum na którym głównym administratorem jest 14 latek z dyslekcja. No a jak mozna przypomnieć to które forum z rzędu? 3-4? nieznudziło Ci się juz to? to całe Polski PES darmowe fora(zajerzysta nazwa.:P)też upadnie, bo ludzie i widzą że to nei am sensu i wracaja na pesleague.
A i brawo Ziutek ze tobie choć trochę zalezy i wstawiasz stadiony które są bardzo dobre! Licze ze tak będzie z twarzami, pozdrawiam Ziutek!
Nawigacja
[#] Następna strona