Dział Ogólny > PES 2012
Talenty w Pro Evolution Soccer 2012
Dynamo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMówcie czy gracie na jakiś patch'ach czy na podstawce
--- Koniec cytatu ---
To i to.
Silvestre Varela - Na początku miał overall 81, ale po dwóch sezonach jego ranking wynosił 89.
AupaAtleti:
za mocno zacząłem grać na patchu pesedit2.3 karierę składem Konami, wziąłem z drugiej ligi hiszpańskiej Gimnastic Tarragona.
oczywiście w większości brałem juniorów i tak po 4 sezonach
DP Duffy overal 102
ŚP Camacho overal 96
PP Shimizu 108
ŚO Palmieri overall 94
przesadzony jest ten rozwój ;/
Jako talent którego kupiłem możecie dopisac Lijajć Serb OP na początku miał 73 teraz 88 :]
undertaken:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE LUCAS PIAZÓN nie bez powodu ściąga go sama Chelsea do siebie.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE KAPINO wysoki OVR jak 17-latka - bramkarz.
Dość ciekawie zapowiada się obrońca z Lyonu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
RB AURIER
J. ITURBE z Porto nie wiem czy był wymieniany ale dość znany już teraz
J. MCEACHRAN z Chelsea
CHAMBERLAIN z Arsenalu
VRSALJKO Chorwat z Dynamo Zagrzeb
P. COUTINHO jest drogi.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tego sam zamierzam ściągnąć.
thekrzychu:
Ja natomiast wynalazłem dwóch bocznych obrońców, bramkarza i jednego napastnika. Przy częstej grze szybko się rozwijają i rosną im umiejętności. W sam raz dla klubów z 2-giej Bundesligi bo po pierwsze można ich wyciągnąć za darmochę, a po drugie długo utrzymują wysoką formę. Czego chcieć więcej?
LO -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - niższe umiejętności, ale gra się nim bardzo solidnie. Dobrze się ustawia.
LO -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE- Może słabszy w defensywie, ale w sam raz do gry w systemie np. 3-5-2. Jest szybki jak na obrońcę.
ŚN -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE- Jeden z lepszych młodych napastników w grze. Solidne warunki fizyczne, szybki rozwój. Do wyciągnięcia za darmochę. Początkowo ma słabszą kondycję, ale po sezonie, dwóch sobie ją wyrobi.
BR -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE- Może ktoś powiedzieć, że ma beznadziejny overall. Co z tego? Przez bite dwa sezony miał najwyższą formę. Bardzo dobrze się rozwija. Warto go szybko ściągnąć, bo po dwóch sezonach napływają za niego oferty około 10 mln.
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoczywiście w większości brałem juniorów i tak po 4 sezonach
DP Duffy overal 102
ŚP Camacho overal 96
PP Shimizu 108
ŚO Palmieri overall 94
przesadzony jest ten rozwój ;/
--- Koniec cytatu ---
Jeśli grasz na dynamicznym, to jasne - jest przesadzony.
Nawigacja
[#] Następna strona